+11. Ќе отидеме во Белград и во некој студентски дом во женското крило, ќе трчаме голи.
2. Ќе ги паднам трите испити.
3. Пак ќе останам без глас едно 3-4 дена.
4. Притисокот ќе ми се качи над 170
Џени ќе станеш фан на серииве како ти тргнало, кај за кошарка, па сеа ракомет, а што следи цела Олимпијада, кога ти е роѓенден да ти купам една компилација Турско-шпански серии А?Pak ke gi gledam seriite na Shitel. Mi uspea u septemvri, timot sto pobeduva ne se menuva![]()
Za Olimpijada drugo ke pravamЏени ќе станеш фан на серииве како ти тргнало, кај за кошарка, па сеа ракомет, а што следи цела Олимпијада, кога ти е роѓенден да ти купам една компилација Турско-шпански серии А?![]()
Зарем стварно си спремна на овакво нешто ?Pak ke gi gledam seriite na Shitel. Mi uspea u septemvri, timot sto pobeduva ne se menuva![]()
AhamЗарем стварно си спремна на овакво нешто ?![]()
Има у сабота и недела да гледаш , кога ги репризираат 5те епизоди од неделата наеднаш . Испукај си пуканки и уживај во саботното попладне 5 саата , важи?Pak ke gi gledam seriite na Shitel. Mi uspea u septemvri, timot sto pobeduva ne se menuva![]()
Nema gajle navistina, si stojam uvek do zborot, koj me poznava, znaeИма у сабота и недела да гледаш , кога ги репризираат 5те епизоди од неделата наеднаш . Испукај ис пуканки и уживај во саботното попладне 5 саата , важи?![]()