Што ќе направите ако се пласираме во полуфинале?

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Ако не ме мавне нешто од преголема возбуда кој знае што ќе направам, ама ќе ви кажам утре обавезно :)
Кога ќе згрми Македонија во полуфинале, Македонија во полуфинале, нека го стаат Игорче бе гласни жици има да му се земаат, он ќе биде 9ти играч ко за кошарката, како и да е има да биде страхотно, а ако влеземе у полуфинале јас минимум злато очекувам незнам за вас. :pipi:

1. Ќе отидеме во Белград и во некој студентски дом во женското крило, ќе трчаме голи.
2. Ќе ги паднам трите испити.
3. Пак ќе останам без глас едно 3-4 дена.
4. Притисокот ќе ми се качи над 170
+1

Pak ke gi gledam seriite na Shitel. Mi uspea u septemvri, timot sto pobeduva ne se menuva :)

Џени ќе станеш фан на серииве како ти тргнало, кај за кошарка, па сеа ракомет, а што следи цела Олимпијада, кога ти е роѓенден да ти купам една компилација Турско-шпански серии А? :icon_lol:

Џени ќе станеш фан на серииве како ти тргнало, кај за кошарка, па сеа ракомет, а што следи цела Олимпијада, кога ти е роѓенден да ти купам една компилација Турско-шпански серии А? :icon_lol:

Za Olimpijada drugo ke pravam :) LOI ima od 8 sabajle do 12 vecer, ke nemam vreme za serii osven ako ne uklucam picture in picture na tvto :pos:

Ајдееее :pos:

Што може да направам,ке се направам тиква пијан,и првиот Бус/Воз го факам за Белград !!!

Pak ke gi gledam seriite na Shitel. Mi uspea u septemvri, timot sto pobeduva ne se menuva :)

Има у сабота и недела да гледаш , кога ги репризираат 5те епизоди од неделата наеднаш . Испукај си пуканки и уживај во саботното попладне 5 саата , важи? ;)

Има у сабота и недела да гледаш , кога ги репризираат 5те епизоди од неделата наеднаш . Испукај ис пуканки и уживај во саботното попладне 5 саата , важи? ;)

Nema gajle navistina, si stojam uvek do zborot, koj me poznava, znae :) samo da vlezeme i ke bide ova :)

Ќе продолжам да ги гледам љубов и казна па потоа полати и мемати на сител телевизија и ќе биди секојдневна атмосферата кај мене:D

Ц, место да правите нешто за да се пласираме во полуфинале, вие ќе правите нешто ако се пласираме во полуфинале... :D

Еве ја на пример, како невиден малер, ќе ги уплатам сингл Полска - Германија 2 на едно ливче, Х на друго ливче и Шведска - Данска 2 на едно ливче, X на друго ливче. Да фатам спортска нема НИКАКВИ шанси така да или ќе ги одложат двата меча, или ќе одиме во полуфинале. Оле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom