Што ќе направите ако се пласираме во полуфинале?

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување
М

Мартин`

Гостин
Спортските фанови неретко знаат со џентлменско подавање на рака да се обложат на исходот на некој спортски натпревар. Ризикот е присутен, меѓутоа навивачот не размислува за него, затоа што кога е во прашање омилената екипа, нема простор за дејство на мозокот - се настапува со срце Еј, во што се обложуваме дека ќе се пласираме во полуфиналето на ЕП во ракомет?

http://kajgana.com/shto-kje-napravite-ako-se-plasirame-vo-polufinale

Превземено е од порталот, сепак добра идеја е ова.. ајде да видиме што ќе направите ако се пласираме во полуфиналето на Европското првенство, и обавезно доказ за тоа со видео/слика на форум тука. Тие што ќе ветат нешто а нема да исполнат нека одат на бан 1 месец :D

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Ќе се напраам камен ако одиме полуфинале, иако сум задоволен и со 5 и 6 место али влезот за у полуфинале ќе биде десерт (y)

M

Mario Gómez

Гостин
Сакав да отворам ваква тема.

Вака: Ако се согласи милојко, го носам во кафана, пиеме до смрт, и се сликаме со српското знаме, по желба ќе му пеам една патриотска песна. И од се тоа ќе има слики.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Да се начука чоек, и не е некој предизвик :icon_mrgr:
Стварно не знам што би било соодветно, еве може од темава некоја идеја ќе улета, па може да ја злоупотребам :sneaky:

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Па добро бе и така и така ќе се направите тапа и да влеземе и да не влеземе. Од мука или од среќа само кафаните ќе имаат ќар (y)

М

Мартин`

Гостин
Веќе има интересни облози, инаку давајте и идеи за тие што немаме толку креативност. Па може ќе прифатиме некоја идеа :pos:

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Ќе идам на плоштад ќе прославиме и ќе си дојдам дома. Летото кога беше кошарката тоа правевме цело време.. :)

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Ќе излезам во двор .... без јакна!

.... ладно е...хелоууу... :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ќе го направам она што секогаш го правам во радосни ситуации: Ќе се откорнам од плачење и ќе се начукам од среќа и ќе ги земам сите потребни реквизити и право на плоштад :D и ќе го откажам селењето за Филипини. (Пошто тоа ќе е доказ дека не сум јас баксузот)
Не сум јас авантуриста па да спроведувам луди идеи, јас конвенционално славам, ама поддршка за сите што имаат имагинација и храброст!(y)

Член од
27 јануари 2010
Мислења
346
Поени од реакции
146
Ќе се разбудам :)

... Шала на страна, исто како и за кошаркарите, на плоштад, сите заедно, за МАКЕДОНИЈА! ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom