Што читате во моментов? (со краток коментар)

zoko

tralalalla
Член од
12 јуни 2006
Мислења
80
Поени од реакции
0
Stefanos_M напиша:
Капетановата ќерка- Пушкин, ги читкам понекогаш приказните од илјада и една ноќ ( пред да заспијам), и читам некои енциклопедии што си ги купив од москва.
eh tie enciklopedi so projdoa duri i u avion gi citavme :))),a grozni ni citase poezijaahahahhahahhahahhah:(:)kez:

С

Сатори

Гостин
Толкување на соништата од Зигмунд Фројд

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Små citroner gula - (mali limuni zolti ) - Za devojka koja ima se , uspesna rabota , dolga vrska , srekna obikolena od semesjtvo i drugarki i vo eden den i se srushuva se , ja gubi rabota , deckoto e neveren i drugarkata ne e toa sto mislela , knigata opisuva nejzinata borba nazad vo normala so mnogu humor , pijani raskazi , one najts stands i zagrizeni roditeli . Mnogu mi e kejf knigava inace e od Kajsa Ingemarsson.

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
11 минути...фино засега...

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
momentalno citam VEST rubrika sport.

P.S. joki mor kj si? te nemat po carsija...

N

NightFuneral

Гостин
planiram da zemam KAKO STANAV COVEK - NICE
a i smrtt vo venecija treba da ja citnam

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
Fantom_oh напиша:
momentalno citam VEST rubrika sport.

P.S. joki mor kj si? te nemat po carsija...
*off topic*...абе фантом заглавив дома...читам последно време појке одошто е препорачливо за деца...али немат везе...ќе излезам набрзо...се надевам..:)))
...иначе прикрај сум со минутиве...мајке му еротики...папапапапап

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
joki напиша:
*off topic*...абе фантом заглавив дома...читам последно време појке одошто е препорачливо за деца...али немат везе...ќе излезам набрзо...се надевам..:)))
...иначе прикрај сум со минутиве...мајке му еротики...папапапапап
ova ne e off topic, pak spomnuvas citanje... jas licno smetam deka si :lud: zs citas na leto. jas zaborajv da pisam so penkalo... izlezi carsija, disi malku, ne samo knigite i ajmo :pishtoldz

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Последно ја читаф Хари Потер 6ка.. јака беше ама појќе не читам ак сакат и седмицата да излезит :)

S

Sith_Lord

Гостин
Denovive ja citam "A Song of Fire and Ice" od George R. R. Martin. Mnogu dobra knigica.

Sith

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
vo momentov ne citam nisto no pred edna nedela ja cital "debela,cips,biskviti i ljubovna bolka" knigata e extra mnogu mi se dopadna.a sega sum vo namera da ja citam "ej pigi se zaljubiv" i taa e tinejgerska kniga koi mnogu mi ja preporacuvaat.

bibuska

смешка
Член од
5 септември 2005
Мислења
2.403
Поени од реакции
7
Дневникот на мотоциклистот...
ја почнав пред некое време, па ја прекинав и сеа пак...
интересна е...

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
pretty_girl напиша:
vo momentov ne citam nisto no pred edna nedela ja cital "debela,cips,biskviti i ljubovna bolka" knigata e extra mnogu mi se dopadna.a sega sum vo namera da ja citam "ej pigi se zaljubiv" i taa e tinejgerska kniga koi mnogu mi ja preporacuvaat.
Super se i dvete knigi :):) bas koga bevme na saemot na knigata edna drugarka gi kupi pa i gi pozajmiv i gi procitav .Posebno mi se dopadna debela cips biskviti i ljubovna bolka:) bas tinejdzerski raboti se opisuvaat od naseto sekojdnevie:)

A sega momentalno ja citam :"Orkanski visocini" .

Cool

Untouchable
Член од
21 февруари 2006
Мислења
467
Поени од реакции
9
Love in the time of cholera, Garcia Marquez

Kajgana Shop

На врв Bottom