Што читате во моментов? (со краток коментар)

• Креатор на темата Креатор на темата Desert
  • Време на започнување Време на започнување
конечно ја купив
Дигитална Тврдина -Ден Барун

почнав да ја читам книгата е прекрасна
ви прерпорачувам да ја прочитате

Pocnav da ja citam "The Zahir" od Paulo Coelho.
Zadovolna sum od samiot pocetok.

Вчера ја завршив "Ангус,танги и бацување со стискање".Прво мислев дека е срање книга и не сакав да ја прочитам зошто ми изгледаше за деца под 15 години.Но се натерав себе да ја почнам и неможев да ја остаам.Се згазив од смеење.Супер книга.
Инаку денес ја почнав "Љубов и лудило во Л.А." од Чарлс Буковски и книгата е збирка од повеќе раскази на Буковски.Ја прочитав до 60та страна и книгата е супер .За тие што го читаат Буковски а што не ја прочитале-читајте ја -уште едно ремекдело на Буковски.

по долго време почнав да читам :)))

како да не ги губите нервите за големи нешта од ричард карлсон

а пред тоа ја ислушав во аудио формат The picture of Dorian Gray

Ангус, танги и бацување со стискање - Луиз Ренисон
Супер книга....едвај чекав да излезе 2риов дел...ниедна книга ме нема насмеано ко оваа:kez::kez:

Завршив со "Азбука за непослушните" од чичко Венко..
Сега читам Terror's Cradle од Duncan Kyle.

ThA-BiTcH напиша:
Ангус, танги и бацување со стискање - Луиз Ренисон
Супер книга....едвај чекав да излезе 2риов дел...ниедна книга ме нема насмеано ко оваа:kez::kez:

hehe a koj ti go kupi prviot del a?a?a? :kez:
i mrdni so citanje da ti ja zeam :je:

inace ja denes ja citav "Kandid" od Volter i knigata e epten bez vrska ali jebiga,lektira mi e

Psihologija i alhemija-Jung. Da ne ve interesira slucajno?;) Strucna i poucna literatura od edno 1500 strani polni so strucni izrazi.:) Ludnica!:)

Почнав да ја читам Захир од Паоло Коелјо.

Ана Каренина-стигнав до вториот том(со тешки маки)
не за друго,за у школо ми треба:lud:

Dechki bre... kazete po nekoj zbor za knigite shto gi chitate... vi se dopaga, ne vi se dopaga, stilot na pishuvanje, poredba so nekoe drugo delo i sl...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom