Што читате во моментов? (со краток коментар)

• Креатор на темата Креатор на темата Desert
  • Време на започнување Време на започнување
The`bItCh напиша:
Злосторство и казна.. и чисто сумљам дека ќе ја прочитам. Мамата!:(

Кучке...обавезно да ја дочиташ Злосторство и казна...закон е...уствари општо Достојевски е закон...иначе во моментов ја читам Меin kampf(Мојата борба) од Хитлер и засега ме бендиса...навистина има добри работи во книгата...некој може ке се чуди како може така да велам за книгата ама воопшто не е лоша

еееее..... не чекај....:( излеа не идат... немет уште со преводот почнато...

Harry Potter напиша:
vo momentov ne citam niso zaso cekam da izleze Harry Potter sestiot del

Half-Blood Prince e veke odamna izlezen...e sega ako cekas srpska/makedonska verzija toa e drugo. Btw, makedonskata verzija na HP e SHIT

е сеа ке почнам да ја читам
Дигитална Тврдина:cuc:

Toreador напиша:
Half-Blood Prince e veke odamna izlezen...e sega ako cekas srpska/makedonska verzija toa e drugo. Btw, makedonskata verzija na HP e SHIT

Да, посебно презимињана се крш

луѓе немам ништо за читање во скопјево... ај позајмете некија книга!!! ве молам!!!:se_ molam

bibuska напиша:
луѓе немам ништо за читање во скопјево... ај позајмете некија книга!!! ве молам!!!:se_ molam

Што читаш ?:icon_lol::icon_lol:

што знам што...море што и да е... само никако поезија!!! ако имаш нешто добро понуди... :icon_lol:

bibuska напиша:
што знам што...море што и да е... само никако поезија!!! ако имаш нешто добро понуди... :icon_lol:

Имам, доста книги дома. Утре ќе ти пишам пп, па бирај.:icon_lol: Се гасам сега, добра ноќ на сите:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom