- Член од
- 31 мај 2011
- Мислења
- 2.746
- Поени од реакции
- 1.288
мажи ставајте хеланки !! подобро да го истакните г`зот !
Абе ја неам стомак, плус не сум грд, ама тоа со дланките некако ми уништува работа...i pojas za da go soberete stomakot
Ма состојбата им е одлична, али формата е проблемот. Не би рекол дека имам посебно привлечни дланки. А тоа според темава е дилбрејкер кај женскиот род.da ti preporacam dobri kremi za race )
--- надополнето: Nov 29, 2011 11:54 PM ---
kozemticki salon ??
ako nemas 6 prsti na dlankata ok siМа состојбата им е одлична, али формата е проблемот. Не би рекол дека имам посебно привлечни дланки. А тоа според темава е дилбрејкер кај женскиот род.
Fuck...ako nemas 6 prsti na dlankata ok si
Ништо тогаш, си наебал.Ма состојбата им е одлична, али формата е проблемот. Не би рекол дека имам посебно привлечни дланки. А тоа според темава е дилбрејкер кај женскиот род.
Me me me me meИ јас гледам раце, ама не дланки него подлактици. А најмногу ме воодушевуваат широки раменици и убав грб
Мерилин Монро имала шест прста, шо!znaev znaev deka mora nesto da ima kaj tebe sto necini , znaev deka ne postoi sovrsenstvo ))))
Се прашувам како ли го забележуваш убавиот грб кај машките, особено во зимаИ јас гледам раце, ама не дланки него подлактици. А најмногу ме воодушевуваат широки раменици и убав грб