Што физички ги воодушевува жените?

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.911
Поени од реакции
1.555
јас од секогаш прво нешто кај машко што гледам е задник...
ако не му е секси, фаца не ни гледам....
Ја иам секси гзенце и неам предрасуди кон девојки што сакаат да драпаат туѓа задница. Покани ме на рандеву. <3

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Ја иам секси гзенце и неам предрасуди кон девојки што сакаат да драпаат туѓа задница. Покани ме на рандеву. <3
Ќе размислам, фала на понуда. ама дај прати слика во сандаче, треба да го видам прво како изгледа...

Член од
12 март 2013
Мислења
92
Поени од реакции
17
Сите запнавте по дланките, а дали ви е важна големинта на алатот...? :cool:

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Па не мора да го види... ќе го погали малку за да добие груба претстава за должинодебелината ;):D
јас не знам искрено некоја тоа да го прави првиот пат:D тука се зборува за тоа на прв поглед што забележуваме:)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Te замислувам пред огледало свртен како му се дивиш на газот!! и сигурно на другарите им ги меркаш гзојте или се вртиш по мажи во поминување, ќе му го опулиш и си велиш “мммм мојот е најсекси“

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.911
Поени од реакции
1.555
Te замислувам пред огледало свртен како му се дивиш на газот!! и сигурно на другарите им ги меркаш гзојте или се вртиш по мажи во поминување, ќе му го опулиш и си велиш “мммм мојот е најсекси“
Сумљив си и ти чим си ме замислувал што праам пред огледало.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Сумљив си и ти чим си ме замислувал што праам пред огледало.
А бе реткост е маж да си се диви на сопствениот газ, ти си вториот во мој повеќедецениски живот кој е опседнат од сопствен гз, првиот беше уше во 80 десетите, ни раскажа како ко ќе маструбирал си пикал прст в газ и си мирисал при онанијата. А ас си сакам да си замислувам неуобичаени и несекојдневни работи.

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.911
Поени од реакции
1.555
А бе реткост е маж да си се диви на сопствениот газ, ти си вториот во мој повеќедецениски живот кој е опседнат од сопствен гз, првиот беше уше во 80 десетите, ни раскажа како ко ќе маструбирал си пикал прст в газ и си мирисал при онанијата. А ас си сакам да си замислувам неуобичаени и несекојдневни работи.
Не е грев да се дивиш на сопствениот, би се подумал за момент ако се дивам на гз чиј сопственик е друг машки субјект.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Не е грев да се дивиш на сопствениот, би се подумал за момент ако се дивам на гз чиј сопственик е друг машки субјект.
Taка се почнува, и Коче прво почна сопственото газе да го истражува, па после да споредува со туѓи, во облик, во допир, мирис... па да види колку му е популарен и баран....

Kajgana Shop

На врв Bottom