blue ladybug
Фанг ловер
- Член од
- 5 февруари 2013
- Мислења
- 5.210
- Поени од реакции
- 11.803
јас од секогаш прво нешто кај машко што гледам е задник...опаааа и жените почнаа по задниците да не гледат
ако не му е секси, фаца не ни гледам....
јас од секогаш прво нешто кај машко што гледам е задник...опаааа и жените почнаа по задниците да не гледат
Ја иам секси гзенце и неам предрасуди кон девојки што сакаат да драпаат туѓа задница. Покани ме на рандеву. <3јас од секогаш прво нешто кај машко што гледам е задник...
Ќе размислам, фала на понуда. ама дај прати слика во сандаче, треба да го видам прво како изгледа...Ја иам секси гзенце и неам предрасуди кон девојки што сакаат да драпаат туѓа задница. Покани ме на рандеву. <3
значи треб да се запознаеме и дружимејас од секогаш прво нешто кај машко што гледам е задник...
и тоа е секако важно ама кој го гледа тоа на прв погледСите запнавте по дланките, а дали ви е важна големинта на алатот...?
Па не мора да го види... ќе го погали малку за да добие груба претстава за должинодебелинатаи тоа е секако важно ама кој го гледа тоа на прв поглед
јас не знам искрено некоја тоа да го прави првиот пат тука се зборува за тоа на прв поглед што забележувамеПа не мора да го види... ќе го погали малку за да добие груба претстава за должинодебелината
Te замислувам пред огледало свртен како му се дивиш на газот!! и сигурно на другарите им ги меркаш гзојте или се вртиш по мажи во поминување, ќе му го опулиш и си велиш “мммм мојот е најсекси“Ја иам секси гзенце и неам предрасуди кон девојки што сакаат да драпаат туѓа задница. Покани ме на рандеву. <3
Сумљив си и ти чим си ме замислувал што праам пред огледало.Te замислувам пред огледало свртен како му се дивиш на газот!! и сигурно на другарите им ги меркаш гзојте или се вртиш по мажи во поминување, ќе му го опулиш и си велиш “мммм мојот е најсекси“
А бе реткост е маж да си се диви на сопствениот газ, ти си вториот во мој повеќедецениски живот кој е опседнат од сопствен гз, првиот беше уше во 80 десетите, ни раскажа како ко ќе маструбирал си пикал прст в газ и си мирисал при онанијата. А ас си сакам да си замислувам неуобичаени и несекојдневни работи.Сумљив си и ти чим си ме замислувал што праам пред огледало.
Не е грев да се дивиш на сопствениот, би се подумал за момент ако се дивам на гз чиј сопственик е друг машки субјект.А бе реткост е маж да си се диви на сопствениот газ, ти си вториот во мој повеќедецениски живот кој е опседнат од сопствен гз, првиот беше уше во 80 десетите, ни раскажа како ко ќе маструбирал си пикал прст в газ и си мирисал при онанијата. А ас си сакам да си замислувам неуобичаени и несекојдневни работи.
Taка се почнува, и Коче прво почна сопственото газе да го истражува, па после да споредува со туѓи, во облик, во допир, мирис... па да види колку му е популарен и баран....Не е грев да се дивиш на сопствениот, би се подумал за момент ако се дивам на гз чиј сопственик е друг машки субјект.
А ако е многу убав, висок.... итн..итн.... а мал алат ке му ги дајш клоците ?и тоа е секако важно ама кој го гледа тоа на прв поглед