blue ladybug
Фанг ловер
јас од секогаш прво нешто кај машко што гледам е задник...опаааа и жените почнаа по задниците да не гледат![]()
ако не му е секси, фаца не ни гледам....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас од секогаш прво нешто кај машко што гледам е задник...опаааа и жените почнаа по задниците да не гледат![]()
Ја иам секси гзенце и неам предрасуди кон девојки што сакаат да драпаат туѓа задница. Покани ме на рандеву. <3јас од секогаш прво нешто кај машко што гледам е задник...
Ќе размислам, фала на понуда. ама дај прати слика во сандаче, треба да го видам прво како изгледа...Ја иам секси гзенце и неам предрасуди кон девојки што сакаат да драпаат туѓа задница. Покани ме на рандеву. <3
значи треб да се запознаеме и дружимејас од секогаш прво нешто кај машко што гледам е задник...
и тоа е секако важноСите запнавте по дланките, а дали ви е важна големинта на алатот...?![]()
и тоа е секако важноама кој го гледа тоа на прв поглед
![]()
јас не знам искрено некоја тоа да го прави првиот патПа не мора да го види... ќе го погали малку за да добие груба претстава за должинодебелината![]()
Te замислувам пред огледало свртен како му се дивиш на газот!! и сигурно на другарите им ги меркаш гзојте или се вртиш по мажи во поминување, ќе му го опулиш и си велиш “мммм мојот е најсекси“Ја иам секси гзенце и неам предрасуди кон девојки што сакаат да драпаат туѓа задница. Покани ме на рандеву. <3
Сумљив си и ти чим си ме замислувал што праам пред огледало.Te замислувам пред огледало свртен како му се дивиш на газот!! и сигурно на другарите им ги меркаш гзојте или се вртиш по мажи во поминување, ќе му го опулиш и си велиш “мммм мојот е најсекси“
А бе реткост е маж да си се диви на сопствениот газ, ти си вториот во мој повеќедецениски живот кој е опседнат од сопствен гз, првиот беше уше во 80 десетите, ни раскажа како ко ќе маструбирал си пикал прст в газ и си мирисал при онанијата. А ас си сакам да си замислувам неуобичаени и несекојдневни работи.Сумљив си и ти чим си ме замислувал што праам пред огледало.
Не е грев да се дивиш на сопствениот, би се подумал за момент ако се дивам на гз чиј сопственик е друг машки субјект.А бе реткост е маж да си се диви на сопствениот газ, ти си вториот во мој повеќедецениски живот кој е опседнат од сопствен гз, првиот беше уше во 80 десетите, ни раскажа како ко ќе маструбирал си пикал прст в газ и си мирисал при онанијата. А ас си сакам да си замислувам неуобичаени и несекојдневни работи.
Taка се почнува, и Коче прво почна сопственото газе да го истражува, па после да споредува со туѓи, во облик, во допир, мирис... па да види колку му е популарен и баран....Не е грев да се дивиш на сопствениот, би се подумал за момент ако се дивам на гз чиј сопственик е друг машки субјект.
А ако е многу убав, висок.... итн..итн.... а мал алат ке му ги дајш клоците ?и тоа е секако важноама кој го гледа тоа на прв поглед
![]()