Лошо мислење ... тоа е како да ја негираш цела врска, како да си се` лажела себе си за се` што си чувствувала и мислела тогаш, како да си личност без карактер, па некој на сила те терал да се жртвуваш и бидеш со партнерот, како воопшто да не си го живеела тој период ...TeDDy BeaR напиша:Mislam deka e dovolno sto se zrtvuvav sebe si...
Pa, vrskata se uste trae...i ne mozam da ja negiram! No rekov deka se zrtvuvav sebe si, bidejki zaradi nego i se izmeniv, stanav popustliva, emotivna ... Znaci, ednostavno, se izgubiv sebe si, veke ne sum ona sto bev nekogas! I sega svakam deka seto toa bilo za dzabe... se vloziv sebe si vo taa vrska, davam se od sebe, a nisto ne uspeva!Дивајн напиша:Лошо мислење ... тоа е како да ја негираш цела врска, како да си се` лажела себе си за се` што си чувствувала и мислела тогаш, како да си личност без карактер, па некој на сила те терал да се жртвуваш и бидеш со партнерот, како воопшто да не си го живеела тој период ...
Да дадеш жртва, за нешто што вреди, е сосема во ред. Тоа што тебе не те прави среќна, не те исполнува и не ти дава секојдневна насмевка, едноставно остави го и не се измачувај ... барем јас мислам дека тоа е едно пореално решение, според таквиот прилично лош и тажен пост ...TeDDy BeaR напиша:Pa, vrskata se uste trae...i ne mozam da ja negiram! No rekov deka se zrtvuvav sebe si, bidejki zaradi nego i se izmeniv, stanav popustliva, emotivna ... Znaci, ednostavno, se izgubiv sebe si, veke ne sum ona sto bev nekogas! I sega svakam deka seto toa bilo za dzabe... se vloziv sebe si vo taa vrska, davam se od sebe, a nisto ne uspeva!
E pa i jas sfativ deka ne vredi, ama za zal mnogu docna! :ne_zboramДивајн напиша:Да дадеш жртва, за нешто што вреди, е сосема во ред. Тоа што тебе не те прави среќна, не те исполнува и не ти дава секојдневна насмевка, едноставно остави го и не се измачувај ... барем јас мислам дека тоа е едно пореално решение, според таквиот прилично лош и тажен пост ...
Зашто доцна-никогаш не е доцна за ништо,ставаш крај и готово кога нешто не иде не иде нема тука повуци потегни,си се жртвувала за нешто,си се жртвувала неможеш да се каеш готово е тоа завршена работа одиме понатаму со нови силиTeDDy BeaR напиша:E pa i jas sfativ deka ne vredi, ama za zal mnogu docna! :ne_zboram
Ne veli dva pati... Procitaj gi pethodnite postovi... Ne sekogas ljubovta e vredna za da se zrtvuvas sebe si...Vidi go mojot primer, ona sto izgleda sovrseno na pocetok, moze da bide daleku od toa koga po nekolku godini ke poglednes nanazad... Nekogas se uci i i od tugite greski!girlll напиша:Vaka.. Ne sum zrtvuvala vo prethodnite vrski.. :kesa:
Sum nemala ni zelba ni potreba..
Ama sega.. Sega prekinav so mnooogu raboti sto sega gledam deka bile pogresni no delumno me ispolnuvaa eden period.. So nekoi luge prekinav skoro skroz da komuniciram.. NO NE ZALAM.. Iskreno.. Za nego bi se zrtvuvala sebesi.. Bi go dala zivotot BEZ RAZMISLUVANJE
TeDDy BeaR напиша:Ne veli dva pati... Procitaj gi pethodnite postovi... Ne sekogas ljubovta e vredna za da se zrtvuvas sebe si...Vidi go mojot primer, ona sto izgleda sovrseno na pocetok, moze da bide daleku od toa koga po nekolku godini ke poglednes nanazad... Nekogas se uci i i od tugite greski!