- Член од
- 25 септември 2011
- Мислења
- 6.448
- Поени од реакции
- 18.283
Инспириран од пакетот Робин Шарма доби идеја за новата книга. Писмата до посреќен живот
Пошто ми е интересен целиот тој момент околу парадирањето, балетот, пеењето и правењето циркус...Да не глумам модератор на супермодератор, зашто коментираше коа не те интересираше?![]()
Добро. Сеа ти правиш паради зашто правеле паради. Али ај да не правиме повеќе паради и ќе прекинеме тука.Пошто ми е интересен целиот тој момент околу парадирањето, балетот, пеењето и правењето циркус...
Ти не ме разбираш дека не го критикувам јас пакетот, го критикувам целото тоа величење и сметам дека за такви пакети си има историчари кои треба да се грижат. Саат време некаква си манифестација, на крај го отворија и шо? Никој не виде шо има таму. Значи во суштина блееја сите пред компјутер за нишо.
Стојам на тоа дека вакви работи треба да им се остават на историчарите и ако има некој пронајдок после да се прават фешти. А не вака...
Не дупи, брзо го отворија, после 40мин. Шо сакаш ти, ела, отвори го, и оди си. Таа принцеза/кралица шо е там не е дојдела за да си оде, сфаќаш?! Некои особи сигурно и живото се го даделе за тај плик, и се чекало нетрпеливо. Ама таа е Македонската - тролат, глупости, курци-палци, нека го отворат они и нека истражуват, а после ќее „ја, види колко работи најдеа, а којзнаа оште колко скријаа“, можда унатре е имало далинско за нуклеарка, кој е видел как го отварат.Пошто ми е интересен целиот тој момент околу парадирањето, балетот, пеењето и правењето циркус...
Ти не ме разбираш дека не го критикувам јас пакетот, го критикувам целото тоа величење и сметам дека за такви пакети си има историчари кои треба да се грижат. Саат време некаква си манифестација, на крај го отворија и шо? Никој не виде шо има таму. Значи во суштина блееја сите пред компјутер за нишо.
Стојам на тоа дека вакви работи треба да им се остават на историчарите и ако има некој пронајдок после да се прават фешти. А не вака...
Иначе не правев јас паради, јас направив шала и ти ме сфати премногу сериозно и така почна целата дискусија...
Смир?
(Ми фали тука смајлито шо беше на претходната верзија на форумот)