Познат физичар (на пат сум, т.е. 4 година факултет применета физика), тапанар во бенд (сум), и сакав голман во Баерн (ама рано ја прекинав спортската кариера, сега само рекреативно играм фудбал).
Сакам да бидам месарка и за неколку години да сум здрава и жива, ќе си отворам месарница.
Ќе си стискам мефцето и на веома софистициран начин ќе ги задоволам моите некрофилско - зоофилски потреби. :salut:
Имам неколку желби:
1.Форензичар(џоа луѓето од ЦиЕсАј)
2.Фотограф(некаде во саваните во Африка или тајгите во Русија)
3.Туристички водич(на некоја полуксузна дестинација)
4.Шеф на кујна во некој брод(од Титаник тип)
Сакам работа со патување,непостојано работно време и некаде каде ќе бидам опкружена со недопрена природа..и то.
ја кога ќе пораснам сакам да сум продуцер на ДНБ/хардстајл или слична електронска музика дарк псај што било само да ми даде некој миксета и 200 000фанови бина 2 жени да играат до мене ја да се мавам со глава од миксета и на крај да ми платат
Џабе овде кај нас никој не може да оствари сон , не може да стане тоа што сака. Може само да го прави тоа или нешто околу неговиот/нејзиниот сон како за хоби. Но ептен ептен ретко кој работи тоа што навистина сака. Македонија... пфф... :salut:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.