Што сакате да бидете (вашиот животен сон)?

• Креатор на темата Acid
  • Време на започнување

...

• ...

Гласови: 236 85,5%
  • ...

Гласови: 40 14,5%

• Вкупно гласачи
    276
  • Гласањето е завршено на .
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.857
Поени од реакции
22.911
мојот сон па од мал сакав да бидам доктор да бидам познат секој да ме знае и така

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
да биде нешто од мене, да не останам џаболебар

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Па,моментално си го живеам сонот,одсекогаш сакав да бидам стоматолог,не дека сега сум,ама сум на пат кон остварување,сепак уште сум забен техничар :)Се надевам дека ќе успеам да прогурам скроз,и да си имам еден ден моја ординација.
Исто така ќе ми се оствари за 4 дена уште еден мој сон,идам на концерт на омилената група,така да,моментално,животов не може да ми биде поубав.

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Нешо од Врчак сега :Јас сум млад бизнисмен со животна цел да правам милјјон евра дневно дур си лежам на бел песок на плажата пред мојот хотел две девојки ме ладат јас си пијам коктел ...Ама има и друго:да појдам на Хаваи ,Малдиви и шо е најважно на месечина да ја видам земјава како кружи .....оп Чек се разбудив . Па малце сакам :pos2:

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Да донирам 100 000 евра на првото неанонимно алкохоличарско друштво, од мојот прв 1 000 000 000 евра :)

Majmunce

~LiFe Depends On The Way We Look It~
Член од
2 мај 2008
Мислења
78
Поени од реакции
1
Мојот животен сон е :То сеив д врлд :kesa::pipi:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Да си завршам школување и да станам образован и да си почнам да се пробивам во светот. Не мора ни да сум најбогат ама да си имам многу пријатели другари да бидам почитуван се разбира и семејство и толку. Ништо посебно не барам.

Член од
24 март 2008
Мислења
68
Поени од реакции
2
Zivotna zelba da bidam uspena vo toa sto sakam.....i da stanam poznata........i da me pocituvaat....

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Сега за сега ми е да е*ам јапонка :toe:

cacikr

K@ŧ€ň©€ŧǾ
Член од
4 јануари 2008
Мислења
452
Поени од реакции
8
Мој животен сон е да го завршам школувањето,да имам скромна работа за скромен живот,да сум опкружена со љубов,да имам среќно семејство,многу пријатели,а пред се да имам здравје бидејќи тоа е поважно од се:pipi:

Qwerty!

Knowledge is power:O
Член од
28 јуни 2008
Мислења
803
Поени од реакции
11
Мојот животен сон е да го завршам школувањенто (прво основно потоа средно па ако можам и факултет) да си најдам работа...за скромен живот да ја имам мојата љувов то мене (се разбира и здравје) и така..

С

Сатори

Гостин
Животен сон? Пиххх ...
Каде бе?
Јас само живеам, сонувам повремено, да, ги исполнувам соништата, и тоа повремено, ама животот да си го скоцкам во сон ... јок.

Близнак сум, не сум јас за тоа.:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom