Што сакате да бидете (вашиот животен сон)?

• Креатор на темата Acid
  • Време на започнување

...

• ...

Гласови: 236 85,5%
  • ...

Гласови: 40 14,5%

• Вкупно гласачи
    276
  • Гласањето е завршено на .

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Па избрав богата, е сега што ќе изберам како професија не знам уште, има време, зар не?
Ми текна на тоа што рече сестра ми пред неколку години...
- Што ќе бидеш кога ќе пораснеш?
- Жена.:pos2:
Закон сестра имам а?

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
гласав за богат. .. у друго неможам ( читај несакам :pos: ) да се препознаам
ама зависи.. . шо дал господ :D

_M@tR|x_

ПрвоТимец
Член од
1 декември 2007
Мислења
115
Поени од реакции
1
Јас сакам да бидам познат фудбалер

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Добро е да си фудбалер ама ќе бидеш познат до 35тата година или до колку ќе играш ама пак би избрал фудбалер зошто едноставно без фудбал не можам

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Од сите понуди си одбрав ПОЛИТИЧАР...иначе сакав друго :)

Политичар оти мразам како се денешниве политичари, знам, нема да можам да ги сменам, ама би можел барем да кажам :hehe:

латас

паметен глупак
Член од
5 август 2007
Мислења
128
Поени од реакции
0
доколку зборуваме за професионална определба, би сакал да работам нешто поврзано со бизнис, менаџмент или маркетинг... што значи ја заокружив опцијата богат... шо да правам, материјалист...:pos2::pos2::pos2:

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Гласав За политичарка и навистина сакам да бидам успешна полтичарка и целиот народ мене ќе ме сака и за мене ќе гласа...Сеа добро претерувам,ама ме бидува за таа професија дефинитивно.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Би сакал да сум познат спортист но поради повреда не можам да го остварам тоа. Па ми останува да бидам богат:vozbud:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Би сакал да сум познат спортист но поради повреда не можам да го остварам тоа. Па ми останува да бидам богат:vozbud:
Чоек кој не сака еве и јас сакам ама јас поради тоа што живеам во држава каде што немаш шанси да се докажеш нигде не можам па сега би сакал нешто бизнисмен или конструктор

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Јас кога бев помал сакав да бидам пилот .. сега сакам да работам нешто со што со мерак би станувал насабајле за да одам на работа, А таква работа е.. RIP на сите што загинаа во денешната хеликоптерска несрека .. . :(

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Знам дека делува глупаво ама јас би одбрала да бидам позната пејачка. Обожавам да пеам, цело време пеам и играм и мислам дека пеам добро :pipi: Не можам да си го замислам денот без музика... А во последно време се некако упаѓам на некои караоке забави и микрофонот сакал-нејќел кај мене завршува :pos: и тоа ми причинува задоволство... А ако бидам позната пејачка со тоа најверојатно би била и богата нели? :)

Член од
8 јануари 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
Sakam da sum kaskader vo mojot zivot ... a zivotot da mi e film:)))

Kajgana Shop

На врв Bottom