Што сакаат жените од партнерот?

Член од
24 октомври 2010
Мислења
2.434
Поени од реакции
244
Љубовта не ја бараш, љубовта ја даваш!
Toa e спрега , даваш за да земеш.
Немој да си лицемер кажи дека е така.
Инаку без секс се е тоа ништо.
Уствари љубовта е пред игра за секс.
Одкако ќе се случи тогаш љубовта бледее.
Таа е вистината , што не значи дека не треба да уживаш у овие две работи.:smir:

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Секс, љубов, работа, пари,кола ју најм ит секој со своите габарити неможе да бараш само треба и да даваш. колку даваш толку земаш и обрнуто........

H

HITCH

Гостин
Toa e спрега , даваш за да земеш.
Немој да си лицемер кажи дека е така.
Инаку без секс се е тоа ништо.
Уствари љубовта е пред игра за секс.
Одкако ќе се случи тогаш љубовта бледее.
Таа е вистината , што не значи дека не треба да уживаш у овие две работи.:smir:
Воопшто не сум дволична! Имам потреба да бидам сакана како и секој човек, НО најважно ми е јас да сакам, моето срце да сака. Не можам никого да го натерам да ме сака, оти со сила убавина не бива. Не можам да го контролирам и манипулирам другиот, има краток ефект, кратко трае преправањето. Љубовта не е предигра за секс, тоа е емоција, значи мозочна активност. Извини, ама јас се согласувам дека предигра е додека го гледаш партнерот да си мислиш уф што ќе ти правам за некое време.
Секс без љубов постои, исто како што постои секс со љубениот :smir:

Член од
24 октомври 2010
Мислења
2.434
Поени од реакции
244
Воопшто не сум дволична! Имам потреба да бидам сакана како и секој човек, НО најважно ми е јас да сакам, моето срце да сака. Не можам никого да го натерам да ме сака, оти со сила убавина не бива. Не можам да го контролирам и манипулирам другиот, има краток ефект, кратко трае преправањето. Љубовта не е предигра за секс, тоа е емоција, значи мозочна активност. Извини, ама јас се согласувам дека предигра е додека го гледаш партнерот да си мислиш уф што ќе ти правам за некое време.
Секс без љубов постои, исто како што постои секс со љубениот :smir:
Ќе постои таа емоција без секс ?
Инаку не е на мозокот туку на срцето.
Еве ти нешто од мене како за крај на оваа убава дискусија.:smir:

H

HITCH

Гостин
Инаку не е на мозокот туку на срцето.
Еве ти нешто од мене како за крај на оваа убава дискусија.:smir:
Ќе постои таа емоција без секс! ЉУБОВТА Е НЕШТО МНОГУ ПОВЕЌЕ ОД СЕКС! Сексот е супер работа, убава работа, ама нема да се сексате `ко зајци 24/7. Не зезај тоа може само политичарите да ни го прават, но не и обичните смртници :smir:

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.172
Поени од реакции
25.947
Што би рекле старите-Мек леб, и тврд к..

T

theTinule

Гостин
Абе зависи од жената...
Некои бараат љубов, некои пуни паричници и брзи коли, трети нешто друго итн. итн.

Член од
17 ноември 2010
Мислења
46
Поени од реакции
3
сите сакаат да бидат сакани, почитувани, разбрани, да се чувствуваат безбедно.
а пак секоја вистинска жена го сака сето тоа само со оној што навистина го сака.

Член од
8 ноември 2010
Мислења
54
Поени од реакции
6
Па како што пишале сите мажи дека знаат она што го сакаат жените е сосема поинаку од она што го кажуваат, тогаш многу им е лесно. ПРАВЕТЕ СЕ СПРОТИВНО :toe:

Член од
8 октомври 2009
Мислења
39
Поени од реакции
10
Не сериозно, со умствени егзибиции од овој вид ризикуваш трајно и неповратно да се поместиш од умот, ако веќе го немаш достигнато тој стадиум. Уште полошо, сите останати не доведуваш во прилично незгодна и незавидна состојба, во сопствената имагинација да те замислуваме во коитус со родителите или домашниот миленик. Некогаш сликата што за себе ја рефлектираш во социјалната средина чии составен дел си самиот е многу поважна од обидот да звучиш екстравагантно и иноваторски.

Ах тие женцки, повторно ти го помрачија умот...

Што навистина сакаат жените? Сакаат вистински заводници и слаткоречивост, но и топол и сигурен дом; сакаат топла прегратка и нежност, но и исполнети обврски и задолженија; сакаат патриотски чувства и силен дух, но и хуманост и еколошка свест; сакаат атлетски градено тело, но и раскошен ум; сакаат префинета смисла за хумор, но и сериозен дух; сакаат грижлив татко, но и љубовник страсен...

Ех, и јас колку би сакал да летам...

Член од
24 октомври 2010
Мислења
2.434
Поени од реакции
244
Не сериозно, со умствени егзибиции од овој вид ризикуваш трајно и неповратно да се поместиш од умот, ако веќе го немаш достигнато тој стадиум. Уште полошо, сите останати не доведуваш во прилично незгодна и незавидна состојба, во сопствената имагинација да те замислуваме во коитус со родителите или домашниот миленик. Некогаш сликата што за себе ја рефлектираш во социјалната средина чии составен дел си самиот е многу поважна од обидот да звучиш екстравагантно и иноваторски.

Што навистина сакаат жените? Сакаат вистински заводници и слаткоречивост, но и топол и сигурен дом; сакаат топла прегратка и нежност, но и исполнети обврски и задолженија; сакаат патриотски чувства и силен дух, но и хуманост и еколошка свест; сакаат атлетски градено тело, но и раскошен ум; сакаат префинета смисла за хумор, но и сериозен дух; сакаат грижлив татко, но и љубовник страсен...

Хаххах што ли мака си имаш бе другар , кажи може ќе се најде лек.

Член од
8 ноември 2010
Мислења
54
Поени од реакции
6

Јас само да те дополнам, сакаат: мала доза на мистерија, често да се изненадат (пријатно се разбира), никогаш да не се претерува со сите квалитети на почеток, затоа што потоа само на маните им доаѓа местото... и се станува полошо.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444

...а за возврат нудат...пичка!?

Болдираното ме изнасмеа во овие тмурни,зимски денови...

Ако не го најдат опишаниот тип во твојот пост,тука е секогаш Фрицл или некоја нискобуџетна маалска инкарнација.

Или нешто вакво доаѓа од резервната клупа.

Kajgana Shop

На врв Bottom