Што претставува крстот и зашто Христијаните го обожаваат?

Статус
Затворена за нови мислења.

Aleksandar Nevski

Окултисти свих земаља ... чувајте се! Доваѓам!
Член од
9 октомври 2011
Мислења
1.074
Поени од реакции
350
Последно уредено:
Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
.

Тоа е лично мојот став, а кога и ти ќе се разбудиш за Вечната и Се’држателна Мудрост БОЖЈА (Логос) - без Која/Кого нема нити живот, нити постоење, нити ништо што е’ - тогаш ќе биде и твој став!...(y)

Дотогаш: Лека ноќ! ...:sleep:

.
.
Не би рекол Спиро.
Немам ништо против таквиот начин на пишување, но поубаво би било и на ваков начин да си ги изразуваш писмено своите ставови. Не верувам вака во лице ако те праша нешто, ти му одговараш со некој стих, песна или поука!
Инаку. Лека ноќ.[DOUBLEPOST=1401656784][/DOUBLEPOST]
Незнам, еве кажи ми ти!
Ја практикуваш па да знаеш дали е или не е?

Јуве шампион!!!
Не, не ја практикувам, но тие ја сметаат за философија, и јас не сум тој кој ќе се меша и ќе врши реформација во нивното верување.

Да шампион, а потсетиме, колку години беше у втора лига!?

Aleksandar Nevski

Член од
9 октомври 2011
Мислења
1.074
Поени од реакции
350
Не би рекол Спиро.
Немам ништо против таквиот начин на пишување, но поубаво би било и на ваков начин да си ги изразуваш писмено своите ставови. Не верувам вака во лице ако те праша нешто, ти му одговараш со некој стих, песна или поука!...
Spiros е бот!

Последно уредено:
Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Не, добар е само не се изјаснува самиот туку прави копи-паст на некои религиозни поговорки и слики.[DOUBLEPOST=1401657034][/DOUBLEPOST]
Spiros е бот![DOUBLEPOST=1401656926][/DOUBLEPOST]
Веќе се замеша и зазема став на прашање на кое не си компетентен/на да говориш?!!! Хммм... :cautious:
Реков “кабалата е еден вид на НИВНА философија“.:)

Aleksandar Nevski

Член од
9 октомври 2011
Мислења
1.074
Поени од реакции
350
Не, добар е само не се изјаснува самиот туку прави копи-паст на некои религиозни поговорки и слики.
Море бот е, веруј! Не одговара на прашања туку само пастира стихови![DOUBLEPOST=1401657345][/DOUBLEPOST]
Точно,Повеќе како Наука!
Абе наука типу ROCKET SCIENCE! Вие знајте шо глупости зборвете?

Последно уредено:
Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Море бот е, веруј! Не одговара на прашања туку само пастира стихови!

Не рече НИВНА, рече КАБАЛАТА Е ФИЛОЗОФИЈА. Такво тврдење само од кабалисти можеш да слушнеш, а од сите други - спротивното. Со тоа што рече, ти ТВРДЕШЕ во нешто за кое немаш врска... тоа мене ми изгледа сумњиво ОСВЕН ако не си практикант. У секој друг случај би значело дека се гребеш кај нив, и говориш шпекулации (тврдење на мисла за која не знаеш дали е точна или не).
Ај еве можеби некако би можел својот ком. да го променам, ај провери го својот ком. т.е. првиот твој на оваа страна!

Aleksandar Nevski

Член од
9 октомври 2011
Мислења
1.074
Поени од реакции
350
Ај еве можеби некако би можел својот ком. да го променам, ај провери го својот ком. т.е. првиот твој на оваа страна!
Испричавам се. Кога го промени?

Член од
9 март 2013
Мислења
1.313
Поени од реакции
580
Невски те советувам да си читкаш а не своеглаво да даваш одговори пред да советуваш нешто и некого зошто се повќе ќе се себеизмамуваш.[DOUBLEPOST=1401657810][/DOUBLEPOST]
Море бот е, веруј! Не одговара на прашања туку само пастира стихови!

Не рече НИВНА, рече КАБАЛАТА Е ФИЛОЗОФИЈА. Такво тврдење само од кабалисти можеш да слушнеш, а од сите други - спротивното. Со тоа што рече, ти ТВРДЕШЕ во нешто за кое немаш врска... тоа мене ми изгледа сумњиво ОСВЕН ако не си практикант. У секој друг случај би значело дека се гребеш кај нив, и говориш шпекулации (тврдење на мисла за која не знаеш дали е точна или не).[DOUBLEPOST=1401657345][/DOUBLEPOST]
Постојат многу текстови на македонски па дури и цел канал на ѕутуб на македонски пребарај си!

Aleksandar Nevski

Член од
9 октомври 2011
Мислења
1.074
Поени од реакции
350
Невски те советувам да си читкаш а не своеглаво да даваш одговори пред да советуваш нешто и некого зошто се повќе ќе се себеизмамуваш.
Да знаеш од кога читкам такви работи... тогаш немало теле митови у МК а Хепта и Ипси пиеле млеко у прах![DOUBLEPOST=1401657862][/DOUBLEPOST]
Воопшто не го променив.
Ете избришав у знак извинења! Лошо сум видел... старос...[DOUBLEPOST=1401658046][/DOUBLEPOST]Ама тоа не мења факт дека прикажуваат сатанизам у паковање од некаква си филозофија која нема врска со пазнатиот термин ФИЛОЗОФИЈА.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Да знаеш од кога читкам такви работи... тогаш немало теле митови у МК а Хепта и Ипси пиеле млеко у прах![DOUBLEPOST=1401657862][/DOUBLEPOST]
Ете избришав у знак извинења! Лошо сум видел... старос...
Ок, ај да си прашам. Зошто не ги сакаш телемитите? :)

Aleksandar Nevski

Член од
9 октомври 2011
Мислења
1.074
Поени од реакции
350
Ок, ај да си прашам. Зошто не ги сакаш телемитите? :)
Лошо поставено прашање. Немам ништо со теле митовите, туку со нивните лаги!

spiros

Шалом Алеихем!
Член од
7 септември 2008
Мислења
3.225
Поени од реакции
986
Не, добар е само не се изјаснува самиот туку прави копи-паст на некои религиозни поговорки и слики.
.

Само ЕДЕН е ДОБАР!

Кога би знаел од Кој ИЗВОР потекнува и колку големо значење има тоа што ти го наречуваш копи-паст, засигурно многу повнимателно би го читал и поправилно би го сваќал!

.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom