Oh. It. Matters. Initially.
Кога веќе ја направи Alduin паралелата(која, сама по себе е лоша, Алдуин можеш да го убиеш со една рака, а со друга да се соблекуваш), половично ќе ја продолжам, а половично апологетски ќе се повлечам.
Твојот FUS RO DAH во кревет е многу битен момент. Комплимент е ако после FUS RO DAH, девојката нема сила да запали цигар, ако е истоштена до степен на неможност да спои две реченици и/или заспие. Твојот пример е пример на reverse FUS RO DAH во кој ти комираш а малата си се задоволува преку гејмање.
Е сега, во однос на апологетизмот на твојата ситуација, разбирам како е кога е човек во врска. The initial spark is long gone. Додека се сексате, размислуваш за тоа дали да користиш тенкови или крузери кога ќе ги напаѓаш зерговите. Знаеш дека имаат три бази, а ти си од старт слаб со ресурси. And so on. Кога ќе завршите, ја чекаш да заспие за да се искрадеш од кревет и да ја пробаш стратегијата која толку детално си ја обмислил додека ти давала оралка. Ја разбирам таа потреба. Been there. Само што уште мене не ми се случил reverse FUS RO DAH. Можам да замислам како се будам неколку часа после, за мене, исцрпувачки zekz и да ја видам девојка ми додека игра Sims и ги форсира нејзините јунаци(момче и девојка) да имаат секс.
Лошо.