Што после свршување (sex)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.257
Некој алкохол (вино, коњак) и пак одново.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.691
Поени од реакции
34.207
Riding you was of no satisfaction, so she has to ride a car?
Лошо.
Aint that bad maan. Koлку пати си бил ти far more satisfied in raiding those caves, killing all those silly mortals, shouting and being the dragonborn than the actual sex? Дали можеше да го паузираш Alduin? За кое од двете можеше да кажеш been there - done that? :icon_lol:

Аналогно, не си можел да го паузираш, но не значи дека не ти било убаво at the time being.
Taка и јас. Плус, ако не друго, големината гарантира тука-нешто таму-ваму.

Fuck, should've gone with some memes.

Doesn't matter had sex?

Ok, I'll leave now.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Doesn't matter had sex?
Oh. It. Matters. Initially.
Кога веќе ја направи Alduin паралелата(која, сама по себе е лоша, Алдуин можеш да го убиеш со една рака, а со друга да се соблекуваш), половично ќе ја продолжам, а половично апологетски ќе се повлечам.
Твојот FUS RO DAH во кревет е многу битен момент. Комплимент е ако после FUS RO DAH, девојката нема сила да запали цигар, ако е истоштена до степен на неможност да спои две реченици и/или заспие. Твојот пример е пример на reverse FUS RO DAH во кој ти комираш а малата си се задоволува преку гејмање.
Е сега, во однос на апологетизмот на твојата ситуација, разбирам како е кога е човек во врска. The initial spark is long gone. Додека се сексате, размислуваш за тоа дали да користиш тенкови или крузери кога ќе ги напаѓаш зерговите. Знаеш дека имаат три бази, а ти си од старт си слаб со ресурси. And so on. Кога ќе завршите, ја чекаш да заспие за да се искрадеш од кревет и да ја пробаш стратегијата која толку детално си ја обмислил додека ти давала оралка. Ја разбирам таа потреба. Been there. Само што уште мене не ми се случил reverse FUS RO DAH. Можам да замислам како се будам неколку часа после, за мене, исцрпувачки zekz и да ја видам девојка ми додека игра Sims и ги форсира нејзините јунаци(момче и девојка) да имаат секс.
Лошо.

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.720
Да ми испеје една песна..:).

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.691
Поени од реакции
34.207
Oh. It. Matters. Initially.
Кога веќе ја направи Alduin паралелата(која, сама по себе е лоша, Алдуин можеш да го убиеш со една рака, а со друга да се соблекуваш), половично ќе ја продолжам, а половично апологетски ќе се повлечам.
Твојот FUS RO DAH во кревет е многу битен момент. Комплимент е ако после FUS RO DAH, девојката нема сила да запали цигар, ако е истоштена до степен на неможност да спои две реченици и/или заспие. Твојот пример е пример на reverse FUS RO DAH во кој ти комираш а малата си се задоволува преку гејмање.
Е сега, во однос на апологетизмот на твојата ситуација, разбирам како е кога е човек во врска. The initial spark is long gone. Додека се сексате, размислуваш за тоа дали да користиш тенкови или крузери кога ќе ги напаѓаш зерговите. Знаеш дека имаат три бази, а ти си од старт слаб со ресурси. And so on. Кога ќе завршите, ја чекаш да заспие за да се искрадеш од кревет и да ја пробаш стратегијата која толку детално си ја обмислил додека ти давала оралка. Ја разбирам таа потреба. Been there. Само што уште мене не ми се случил reverse FUS RO DAH. Можам да замислам како се будам неколку часа после, за мене, исцрпувачки zekz и да ја видам девојка ми додека игра Sims и ги форсира нејзините јунаци(момче и девојка) да имаат секс.
Лошо.

Oва е точно колку што после 30ти левел и скоро unstoppable ownage девојчето во Whiterun ти вели what are you looking at, I am not afraid of you a ти вршиш facepalmheaddesk додека ја гледаш како евапорира во комплетно ништо. Што значи е точно.
Но зошто ставено во негативна конотација, како што е мојот процесор на кој ја возам скај така и јас сум одличен во мултитаскинг или периодично извршување одредени акции така да место после фамозната цигара би собирал daedric hearts или би возела некој банален дрифт. Чинот е in a way акумулирање magicka за извршување и другите извици а не како newbie едно instant healing и немаш magicka за примарната магија на првиот клик и бегаш како пичка. Надвор од метафората, сила за различни пози, она ми го пуши јас ја ебам if you know what I mean.
Види вака, радо би комирал а она вози, за саат време пак, се додека друг освен јас не комира, пошо it's bound to happen. Ако не, утре е нов ден. И така паралелно се задоволуваат двете странки. И тоа е убавината. Не гледам поента во FUS RO DAH-ирање и ја комираш за да неможе да вози кола, кога вака расподелено, утре ти ќе возиш, или пукаш или whatever 300+ саати поделени низ деновите испаѓа многу, а малата кризира и ја гледаш вози кола во друго компјутерско студио. Последната метафора ваљда се подразбира.

I'll take reverse FUS RO DAH билокое време.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Викам такси зш м'ка ми е да ја попратам

С

Сатори

Гостин
Пијам вода. Многу вода.
Во последно време ја оставам цигарата за подоцна, фокусирана сум на тоа да ме стимулираат/ам за следната „партија“.
Секс што не трае повеќе од 30 минути и не остава модрици, не е секс.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Пијам вода. Многу вода.
Во последно време ја оставам цигарата за подоцна, фокусирана сум на тоа да ме стимулираат/ам за следната „партија“.
Секс што не трае повеќе од 30 минути и не остава модрици, не е секс.
Оставањето Цигара за после ти е исто како ебено не доебено....... па тоа е финишот бре, нешто слично ке му дојде како свршување само што ова е некое си друго чуство.
Но како шо кажав.....ако нема цигара после сексот тогаш не се ни завршиле!;)

Kajgana Shop

На врв Bottom