Се галиме малку со партнерката. Она ми вика...колку си убав откако ќе свршиш. Јас и викам знам и ти не си лоша. Па палиме по едно цигарче и се љубиме нежно.
Repeat until спијам. Насладок сон ever. До туш кој ќе се влечка? Има сабајле време за тоа.
А кај неа ако сме, ќе се тегнеме у кревет едно пола саат, па ќе запалам патиките накај дома. Тогаш сакал-неќел, мора ножно да се стаса до кревет. Тогаш може и туш, а богами и пиво едно пред да колабирам.
Абе аман цигари,цигари,и шо после тоа подобро да го ставам во пепелара одколку нова партија,бреее,дајте нешто почисто наместо цигара,на пример можи потурање со чоколаден прелив за повторно кревање на нештата.
Ако сум надвор, вадам палома и се бришам одам во проддавница и купувам нешто газирано за да се освежам. Ако сме кај мене дома си легам палам цигара и после тоа ако има вода туш може ако не никоме ништо може смао и да се забришеме. Ако сум кај неа дома, одма после нит седам нит палам цигара туку влагам во алишта војнички се обкалам и што подалеку од тука, по пат тогаш си ја пушам цигарата
Не е секогаш исто, се зависи до атмосфера, место и време.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.