Што ни останува на крајот од денот?

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Буквално на крајот од денот ти останува да го гледаш зајдисонцето, а иначе да ја гасиш ламбата и да уклучиш кајгана дури не заспијаш на тастатура

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Да слушаме радио и да заспиеме ко кленови.

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.035
Темава е дефинитивно накај „филозофија на живеење“... Секој обид да се сумираат впечатоците, настаните, битни и небитни работи, создаваат дополнителна задача некаде во малиот мозок. Најубаво е да се препустиш на flash -ови од слики и империи и да оставиш да си бидат „запамтени“ како комплексна импресија без „разумна обработка“.

Член од
6 јуни 2010
Мислења
28
Поени од реакции
0
На крајот на денот следува заклучок дека и денес сум си поминал убаво но не е тој секојдневен заклучок има денови и кога сфакам дека некои луге се претерано безобразни едноставно ми стануваат одбивни и арогантни ама со самата помисла дека сум дома и дека имало подобри денови заборавам на нив и нивните постаки...едноставно не заслужуваат да мислам на нив.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
да си облечам пиџамите..да си легнам и да размислувам и да фантазирам некои работи..како што ќе направам сега..:)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.453
Поени од реакции
30.975
На крајот на овој ден ми останува да ве замолам да ме апдејтирате бичз оти 1 недела отсуствував :)
би најс :D

Член од
20 август 2010
Мислења
167
Поени од реакции
24
Сосема на крајот на денот, по изгледано добро филмче – си легнувам и средувам импресии од веќе изминатиот ден (кога разочарана, кога задоволна од денот) и си заспивам со една мисла ке биде подобро, се ќе се среди. Ни останува пуста надеж за подобро утре и секако ние самите да го дочекаме тој ден. Само незнам до кога ке си заспивам со таа мисла.. никако да дојде тоа "утре".

T

Tetro

Гостин
За крајот на денот?

Белата ноќ, пиФо ќе пијам вечерва. И така натака, ако се вратам на време, ќе одмарам до сабајле... А утре пак работа не чека :)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Да си легнам да спијам ебаго.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
На крајот на денот ни преостанува да си легнеме и со насмевка на лицето или без да си размислуваме за проблемите што ги имаме или немаме и да наоѓаме начин да ги решиме :pipi:

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Насмевка, за убав почеток на the day after today :)

Член од
22 септември 2010
Мислења
130
Поени од реакции
27
Ни останува тоа што сме, тоа што е убаво и тоа што е лошо, ние и како ке го прифатиме тоа.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
Ми останува пак ноќ во ‘депресија‘ а денот беше убав,искулиран сепак на крајот секогаш бедот излегва во ноќта, но незнам зошто пак темни мисли барем не денес ноќва без нервоза да ја преспијам....Music please help me :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom