Што може да ви го расипе денот?

Член од
8 октомври 2009
Мислења
312
Поени од реакции
153
denot moze da mi go rasipe penzioner u petok ili vtornik:) i uste nekoi facki so nepotrebni komentari :smir:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Дожд! Уф колку мразам кога врне , па тоа е неопишливо. Исто така и од школото би можел да ми се расипе денот , од друго ништо. :toe:

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
комшијата од 1ви ... секој факинг ден го гледам пред влез како пуши цигара или на прозор дреме ...

С

Сатори

Гостин
Кога се трудам да бидам алтрустично настроена кон неспособни створења и не ми успева, секогаш на крајот почнувам да ги навредувам. :(
Сериозно, тоа го расипува денот, трошам енергија која што може да се искористи на толку продуктивни начини, како гледање во празно.

П

Пепси_

Гостин
1 посра*&„“ лага и цел ден ми отиде у п. м. како денеска на пример.....

Член од
10 септември 2010
Мислења
273
Поени од реакции
25
Мене само чак норис може да ми го расипе денот, затоа што чак норис може да се че леб со лажица аххахахаха!!! ЛОЛОЛОЛ хихихи
Иначе ми се нема десено некогаш нешто да ми го расипе денот уствари некад малце се нервирам кога некој кажува или постира на фацебук у статус на вол вицеви со чак норис и ме НЕРВИРААТ ВИЦЕВИТЕ СО ЧАК НОРИС И СИТЕ ИДИОТИ ШТО ГИ КАЖУАВВААТ ГИ МРАЗАМ ТИЕ ИДИОТ КОПИЛИЊА МИ ГО РАСИПУВААТ ДЕНОТ ЕВЕ ГОТОВО Е ГОТОВО МИ ОДТИДЕ ДЕНОТ МИСЕ РАСИПА РАДИ ТИЕ ИДИОТИ ШТО ГО СПОМИЊААТ ЧАК НОРИС КОЈ ГО СПОМНА А КОЈ!!!! ГЛУПАВИ ХИПИЦИ ЕВРЕИ !!!!

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
денес денот ми го расипа мајка ми, пошо цел ден чекав путер од кикирики и не ми донесе >.>
инаку ден највеќе може да ми се расипе ако го имам испланирано перфектно и нешто не тргне како што треба!

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Одамна престанав да ги планирам деновите зошто скоро секогаш излегуваше нешто надвор од планот.Правењето будала во здрав памет итекако може да ми го расипе денот.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
да ми каже некој да ја исклучам музиката. Тогаш полудувам и пуштам уште толку појако, ама за инает, не од мерак. Тогаш ми го расипале денот.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.161
Поени од реакции
18.202
Глупите луѓе шо обично мислат дека се попаметни од сите други...

A

Antigona

Гостин
Кога случано ќе сретнам некој (кој ти се прави пријател а зад грб ти вади афери низ град ) на кој не сакам очи да му видам и тој истиот ќе ти се обрати со зборовите : „ па кај си ти , одамна се неаме видено, дај јави се за на кафе некој ден “ ц ц ц ц ц кое лицемерие :tapp:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.161
Поени од реакции
18.202
Кога случано ќе сретнам некој (кој ти се прави пријател а зад грб ти вади афери низ град ) на кој не сакам очи да му видам и тој истиот ќе ти се обрати со зборовите : „ па кај си ти , одамна се неаме видено, дај јави се за на кафе некој ден “ ц ц ц ц ц кое лицемерие :tapp:
Последно време таквите на тон ги имаш :vozbud:

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.691
Поени од реакции
1.032
Дожд и некој хејтери што се повеќе ги гледам по градот...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Кога некој ми команда што да праам ..

Kajgana Shop

На врв Bottom