Што мислите за српската музика?

• Креатор на темата P.cat
  • Време на започнување

P.Eskobar

Лева рака на Десницата!
Член од
2 септември 2011
Мислења
95
Поени од реакции
37
мојот (личен) одговор на темава е НЕ!

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
ја веќе се изјаснив...и сега само да се надополнам :))))))))))))))​
Светски музичари не можат на малото прсте да му се фатат на некои српски изведувачи...​

Член од
10 јануари 2011
Мислења
238
Поени од реакции
306
Во главно не ми се допаѓа, сама, онака за расположение никогаш не слушам ниту би слушала српско.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Еден период следев балканска сцена, па меѓу другите ја следев и српската.
Сега подолг период не сум во тек, односно ако начекам некоја песна на радио или случајно на YouTube.
Последен хит ми е од Јелена Карлеуша - Мушкарац Који Мрзи Жене :)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
српска музика не ми се допага али за пиење е најубаво српската али не мислам на цеца на ЈК и тие ... него на пр: Cira-Fenomenomenalno Nesanica итн...

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Српската музика беше добра кога пееше Лепа Брена, сега све е fake. Ич не ја слушам веќе....

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Има многу добра рок музика поготово од минатите декади, а моментално има и добра алтернативна, филмска музика па дури и квалитетни рап изведувачи како Марчело, БС, Виклер Скај... Штета што кај нас сите размислуваат српско = турбо фолк

Decoturf

Базинга
Член од
30 октомври 2010
Мислења
504
Поени од реакции
74
ни турбо ни екс ју, не ја сакам едноставно и тоа е, немам против ако некој слуша, де густибус нон ест диспутандум :P

S

Sheldon Cooper

Гостин
што уште да се каже за оваа тема а да не е кажано... со еден збор FAIL! српската музика - зло на денешницата, дрога на 21 век (во Македонија)...

Kajgana Shop

На врв Bottom