Што мислите за српската музика?

• Креатор на темата Креатор на темата P.cat
  • Време на започнување Време на започнување
мојот (личен) одговор на темава е НЕ!

ја веќе се изјаснив...и сега само да се надополнам :))))))))))))))​
Светски музичари не можат на малото прсте да му се фатат на некои српски изведувачи...​

Во главно не ми се допаѓа, сама, онака за расположение никогаш не слушам ниту би слушала српско.

Еден период следев балканска сцена, па меѓу другите ја следев и српската.
Сега подолг период не сум во тек, односно ако начекам некоја песна на радио или случајно на YouTube.
Последен хит ми е од Јелена Карлеуша - Мушкарац Који Мрзи Жене :)

српска музика не ми се допага али за пиење е најубаво српската али не мислам на цеца на ЈК и тие ... него на пр: Cira-Fenomenomenalno Nesanica итн...

Српската музика беше добра кога пееше Лепа Брена, сега све е fake. Ич не ја слушам веќе....

Има многу добра рок музика поготово од минатите декади, а моментално има и добра алтернативна, филмска музика па дури и квалитетни рап изведувачи како Марчело, БС, Виклер Скај... Штета што кај нас сите размислуваат српско = турбо фолк

ни турбо ни екс ју, не ја сакам едноставно и тоа е, немам против ако некој слуша, де густибус нон ест диспутандум :P

што уште да се каже за оваа тема а да не е кажано... со еден збор FAIL! српската музика - зло на денешницата, дрога на 21 век (во Македонија)...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom