Што мислите за општиот статус на Република Косово

Fasty

Артист
Член од
1 август 2011
Мислења
182
Поени од реакции
47
Пишав Република Косово зашо иам браќа од тој крај што не би сакал да ги измешам со Срби.Да расчистиме : Косовар не е планинец како Скопските провинцијалци(со криви уши)
Косово можно е 15 пати побрзо од нас да влезе во ЕУ.
Знаеш зашо? Зашто се Анти Срби и со Европски стремеж.
Албанската а не албанската мафија се на 5то место на моќност во ФБИ.
Тие од тирана курот ги боли за „голема албанија“ ..тие си имаат други гледишта и не се замараат со војни.Јас лично иако косово нема ни култура ни фолклор мислам дека се е прашање на време на формирање на нивната историја,сепак е добра држава,прилика на Македонија за земање на Јаглен.
ВИЕ ДАЛИ ГО ПРИЗНАВАТЕ КОСОВО ??? И ЗАШТО

Fasty

Артист
Член од
1 август 2011
Мислења
182
Поени од реакции
47
@kviki@ сепак,не би ја нарекол последица ..како би го бранел ти своето мислење во случајов као ќе докажеш дека е последица?Косово е посебна држава од Србија..тука автоматски Нема Мешање на народот од двете земји кој е пријателски настроен према Македонија и и нуди прекугранична соработка за земање на јаглен кој на Косово го има и тоа КАКО...!
Тука е шансата Македонецот да возобнови залихи малце.И да престанеме да го слушаме Тадиќ ;)
не е така?АРГУМЕНТ..ПОСЛЕ ИМАШ ПОЧИТ ОД МЕНЕ :D

S

Sagan

Гостин
он: Државите ги сметам за непотребни творевини. Попрво би гласал за градови-полиси.

офф: Отвори си блог.

Fasty

Артист
Член од
1 август 2011
Мислења
182
Поени од реакции
47
@Van der Heights@
види брат овде :D
конретно од луѓето барам да кажат ДА или НЕ за Република Косово.(y)
Не барам некој „патриот“ што прадедо му бил од Србија а овој тука живее 45 години:notworthy: да ми пише коментар на Србски : море бежи тамо -.-:sick:
А.Р.Г.У.М.Е.Н.Т.И ;)
ФАКТИ (y)
ДОКАЗИ !!! тоа толерирам и почитувам :)
--- надополнето: Aug 2, 2011 10:18 PM ---
@Watchlist@
ФАКТИ ДРУЖЕ ФАКТИ МИ ТРЕБААТ
докажи дека не сум во право и во кој сегменти и изјави реченици цитирај ме пиши овде грешиш фасти ..
и фасти би го пострамотил..:pipi:(доколку знаеш како да ме негираш;))
а не да оставаш недораснати коментари :D:mad:

T

Tetro

Гостин
@Watchlist@
ФАКТИ ДРУЖЕ ФАКТИ МИ ТРЕБААТ
докажи дека не сум во право и во кој сегменти и изјави реченици цитирај ме пиши овде грешиш фасти ..
и фасти би го пострамотил..:pipi:(доколку знаеш како да ме негираш;))
а не да оставаш недораснати коментари :D:mad:
Знам дека ти требаат факти, друже. Се улетуваш со отворање нови теми, а истите муабети се правени милиони пати по овие страници. Земи, читни нешто пред да отвориш тема.

И ние (поголемиот број на членови) на овој форум не сакаме многу политики да цепиме. Државата наша (врвот уствари, елитата) го призна Косова, тоа е факт.
Тоа е момент на недораснатост.

Fasty

Артист
Член од
1 август 2011
Мислења
182
Поени од реакции
47
Знам дека ти требаат факти, друже. Се улетуваш со отворање нови теми, а истите муабети се правени милиони пати по овие страници. Земи, читни нешто пред да отвориш тема.

И ние (поголемиот број на членови) на овој форум не сакаме многу политики да цепиме. Државата наша (врвот уствари, елитата) го призна Косова, тоа е факт.
Тоа е момент на недораснатост.
епа тука те чекав (y)
ДОКАЖИ ЗАШТО „нездрелост“:cenzura:. А ЈАС БРАТ НЕ ПЛАНИРАМ ДА ЧИТАМ НЕШТО ШТО ГО НАПИШАЛЕ ВО 2006 НА ФОРУМОВ :sick:..тогаш можеби општеството РАЗЛИЧНО гледало на работите:mad:.Општествено мислење се мења преку ноќ врз база на етикетирање..:confused::cool:

T

Tetro

Гостин
епа тука те чекав (y)
ДОКАЖИ ЗАШТО „нездрелост“:cenzura:. А ЈАС БРАТ НЕ ПЛАНИРАМ ДА ЧИТАМ НЕШТО ШТО ГО НАПИШАЛЕ ВО 2006 НА ФОРУМОВ :sick:..тогаш можеби општеството РАЗЛИЧНО гледало на работите:mad:.
Долго и јас чекав додека дојде некој кој не е зависен од партија за да пишува по форуми, па не те познав кој си. Ај сега едно извинување ако прифаќаш за мојата проценка од погоре, ако не пак, мислиш дека ќе ти се замарам толку. :)
И да, дали во 2006-та или пред 226 години, небитно. Ако сакаш за нешто да дискутираш со некого, не треба да се срамиш да прочиташ. ;)
Општествено мислење се мења преку ноќ врз база на етикетирање..:confused::cool:
Само за сончогледи важи ова, не кај останатата популација. (ова од искуство ти го пишувам)

Fasty

Артист
Член од
1 август 2011
Мислења
182
Поени од реакции
47
Долго и јас чекав додека дојде некој кој не е зависен од партија за да пишува по форуми, па не те познав кој си. Ај сега едно извинување ако прифаќаш за мојата проценка од погоре, ако не пак, мислиш дека ќе ти се замарам толку. :)
И да, дали во 2006-та или пред 226 години, небитно. Ако сакаш за нешто да дискутираш со некого, не треба да се срамиш да прочиташ. ;)

Само за сончогледи важи ова, не кај останатата популација. (ова од искуство ти го пишувам)
www.facebook.com/teolilfastman
тука е профилот..за запознавање !!
и слушај Сузана Гавазова а не ЦЕЦА ако веќе сте по феил песните
„Танги врели и коктели скапи парфеми,Еј лето гори светот горат поднеби“ ..
ФУРАЈТЕ ГО МАКЕДОНСКОТО ГОМНО
зашо така Србите го пробија турбо фолкот овде на почетокот и тие се смееа на текстовите сами што ги пишуивале додека лежеле во гаражи со шприц во раце и црно бело знаме и викале „Живео партизан и мајка србија“ као што вика цел аеродром ..а си немаат допирна точка со србија -.- :cenzura:
Видов еден бугарски коментар на јутуб..и го испочитував
„От што сакате да приличвите на Срби станвате смешни“ ...
Затоа сме будали и ни крадат бугарите од фолклорот..зашо пре би се тепале за пинки и шваба него за борците од 2001

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Полн е форумов во нови членови пуштени од разни штабови партиски, па фалеа сеа дури и на меѓународно ниво. Направил 20 мислења и почна овде да дели држави.

Fasty

Артист
Член од
1 август 2011
Мислења
182
Поени од реакции
47
Полн е форумов во нови членови пуштени од разни штабови партиски, па фалеа сеа дури и на меѓународно ниво. Направил 20 мислења и почна овде да дели држави.
ЛЕПОТО ..партиски независен си ти..(y)
КАЈ ГРЕШАМ..кажи ми
пошто еве ти си независно граѓанско тело :tapp:
што не ги дели државите и има замисла цел све една држава да биде :pos:
--- надополнето: Aug 2, 2011 11:06 PM ---
КАЈ ГРЕШАМ..кажи ми
што не ги дели државите и има замисла цел свет една држава да биде :pos:
вет

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
КАЈ ГРЕШАМ..кажи ми
што не ги дели државите и има замисла цел све една држава да биде :pos:
--- надополнето: Aug 2, 2011 11:06 PM ---

вет
Кај грешиш???

Идиш на форумов и прво што правиш е ни да се претставиш ни ништо туку отвараш одма две теми во кои ти се со омраза према Србија, не ја бранам Србија ама шириш одма омраза спрема други, таму грешиш ЛЕПОТО.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Пишав Република Косово зашо иам браќа од тој крај што не би сакал да ги измешам со Срби.Да расчистиме : Косовар не е планинец како Скопските провинцијалци(со криви уши)
Косово можно е 15 пати побрзо од нас да влезе во ЕУ.
Знаеш зашо? Зашто се Анти Срби и со Европски стремеж.
Албанската а не Албанецската мафија се на 5то место на моќност во ФБИ.
Тие од тирана курот ги боли за „голема албанија“ ..тие си имаат други гледишта и не се замараат со војни.Јас лично иако косово нема ни култура ни фолклор мислам дека се е прашање на време на формирање на нивната историја,сепак е добра држава,прилика на Македонија за земање на Јаглен.
ВИЕ ДАЛИ ГО ПРИЗНАВАТЕ КОСОВО ??? И ЗАШТО
Косово е протекторат. Далеку е тоа дувло на мафија од тоа да се наречи држава... А тоа шо имаме пичиња во владава на кои што газот под кирија им е изнајмен, па го признаа како држава, тоа друг муабет е...

Fasty

Артист
Член од
1 август 2011
Мислења
182
Поени од реакции
47
Кај грешиш???

Идиш на форумов и прво што правиш е ни да се претставиш ни ништо туку отвараш одма две теми во кои ти се со омраза према Србија, не ја бранам Србија ама шириш одма омраза спрема други, таму грешиш ЛЕПОТО.
Зашо би ги замарал другите со мојата биографија?
Иам остаено профил ..кој адне адне брат.. направив за да споделам љубов добрина омраза и да утепам време и интересен е форумот затоа .. http://www.forum.kajgana.com/threads/Локалитет-kокино-Кумановско-Лага-или-сепак-НЕ-6-прашања.52844/

еве тука сега барам одговор на 6 прашања за кокино..
зашо да пишувам биографија за мене и да ми остаат коментар .. НЕ ЗАМАРАЈ
јас не го кријам идентитетот напротив !! се чудев прво колку глупо може да биде да си пишуваат луѓе што ни на слика не се виделе..затоа стајв кафе мејкер зашо сум по кафето ..и набљудував како оди ова со форумите долго време и ради шема таква слика стајв !
имаш профил ..еве ти и овде www.facebook.com/teolilfastman
--- надополнето: Aug 2, 2011 11:26 PM ---

Косово е протекторат. Далеку е тоа дувло на мафија од тоа да се наречи држава... А тоа шо имаме пичиња во владава на кои што газот под кирија им е изнајмен, па го признаа како држава, тоа друг муабет е...
само немој да реплицираш со провокации провокаторе туку со факти
1.Што не ти се свиѓа во Република Косово.
2.Дали си запознаен со податокот : колку земји го признаа Косово и која земја по ред е Македонија што го признала.
3.Дали си запознаен со податок : колку брзо расте бројот на земји кој ја признаваат Косовската независна држава?
4.Косово велиш Дувло мафија??Кој ја контролира мафијата таму ???

КОСОВАРИТЕ НЕ ГИ БРАНАМ ..ОСВЕН АКО НЕ ГИ ИЗМЕШАШ СО Албанци ЗА КОЈ ВО МАКЕДОНСКАТА ЕНЦИКЛОПЕДИЈА КОЈА ИЗЛЕЗЕ ВО 50 БРОЈА ПИШУВАШЕ ПЛАНИНСКО ПЛЕМЕ НАРЕЧЕНО Албанци ..ТИЕ СЕ ФИНИ И ЕЛОКВЕТНИ МОМЦИ КОСОВАРИТЕ И АЛБАНЦИТЕ... ;)
ДА НЕ БЕА НЕМАШЕ ДА НИ ДАДАТ АЛБАНСКА ПАРТИЈА ВО АЛБАНИЈА ДА ИМА..А НАСКОРО И ВО КОСОВО !ОД ТУКА ПРОИЗЛЕГУВА ПРАШАЊЕТО
5.Дали кога го пишуваше коментарот знаеше дека МАКЕДОНИЈА има своја Партија во АЛБАНИЈА и доколку знаеш дека има тогаш кажи како се вика и од кога постои ??

Kajgana Shop

На врв Bottom