Што мислите за Љупчо Јордановски?

GUSAR-VMRO

МАКЕДОНИЈА ЗАСЕКОГАШ!
Член од
27 јануари 2005
Мислења
635
Поени од реакции
7
FRAEROT E SUPER!
Go biduva za DJ i moze da ogranizirame edna jaka zurka GLAVNA DZVERKA NA VECERTA....DJ Ju-Jo!!

Член од
19 јуни 2005
Мислења
10
Поени од реакции
0
Не е со сите, типичен македонски политичар...Беда

Ninja

Кајгана на око
Член од
15 мај 2005
Мислења
623
Поени од реакции
9
Извадок од напис на денешен "Дневник" во врска со вчерашната собраниска расправа по предлог законот за употреба на симболите на етничките заедници:

Одговарајќи на дискусијата на Лилјана Поповска од ЛДП, која го постави прашањето "што можам да направам за мојата држава", Јордановски одговори со сентенцата "јас имам сон", за која рече дека го означила крајот на сегрегацијата во САД во минатиот век.

- И јас сонувам дека ќе дојде денот кога сите ќе се чувствуваме рамноправни и нема да чувствуваме дека некој некому нешто му дава, а некој од некого бара. Овој закон е чекор во исполнувањето на мојот сон - заврши Јордановски.
Зошто Јордановски ценел дека е прикладно да ја повтори легендарната "I have a dream" на Мартин Лутер Кинг имајќи ја предвид моментната ситуација во Р Македонија? :shock: Ова е само уште едно бисерче или претседателот на Собрание навистина смета дека македонската држава врши дискриминација врз основа на етничка припадност и дека тоа ќе се реши со усвојувањето на предложениот закон за употреба на симболите? :shock: :D

Член од
19 јуни 2005
Мислења
10
Поени од реакции
0
"I have a dream" e ushte eden dokaz deka choekot ne u red, dodusha celata vladejachka garnitura e tralala, osven Liljana Popovska.

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
За сеизмологот се збори?

Јак кадар. Кадар ипол..

Што сум мислел за Јордановски?! Една мисла не трошам за него.. па и за рестото 119..

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Martin Luter King imashe son,pa "go lapna matnata"!Kenedi imashe son i nego "go lapna matnata",Jordanoski imal son i nego "po logika" treba da "go lapne matnata"!

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
kalendar напиша:
"I have a dream" e ushte eden dokaz deka choekot ne u red, dodusha celata vladejachka garnitura e tralala, osven Liljana Popovska.
Ја кликнав темава да го напишам тоа што каледнар го напиша пред мене. Чоекот има сон :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Konstantin

Филозоф
Член од
6 мај 2005
Мислења
244
Поени од реакции
0
Zasto bi trosel nekoj energija da misli nesto za Jordanovski. Zar za takov kreten treba da se misli nesto.
Aj ne zezajte.
Menotl I klasa. :shock:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Abe covekot mozebi ima "skladirano" pogolemo kolicestvo na "extazy" za koe "svatot" ili svekorot na negovata kerka beshe eden od najgolemite "experti" vo Evropa.Go uapsija pred nekoj mesec vo Belgrad,pa sega Jordanovski gi probuva "zalihite" i normalno e deka ima "drimovi"!
Sepak cudno e shto "krepi" ovaa zemja Makedonska,osobeno onaa "ruska" zgrada shto ja vikame "sobranie".

Kajgana Shop

На врв Bottom