@hypoterrian
Да бев админ/мод би ти го ограничил правото да отвораш нови теми. Во последнава недела од ко си зачленат имаш отворено 10 нови теми за кои имат веќе постоечки теми. Ти само ги препаковвиш со нов наслов.
Јас самиот сум атеист од твоја возраст и јас на почетокот имав вакви прашања и бев лут зошто другите (читај верниците) немаат вакви размислувања или отворен мозок ко мојов да си ги постават истите прашања и да дојдат до логичен одговор.
На религиските дебати никогаш немат да најш логика или пак некој шо го сменал мислењето зошто то е многу специфична тема во нашево општство каде сите се индоктринираат од мали нозе to not question the higher authority.
Јас искрено би ти препорачал да не се замараш со другите шо мислат најбитно си е твоето мислење и не пробви на некој да му го смениш мислењето зошто како прво немат да успејш и како второ ќе си бетер од религиозните шо би салале тебе да те сменет.
Ако сакаш исконтактирај ме во пп за некој прашања шо ги имаш или да ти предложам материјал за читање и слично.