Што метал најмногу слушате?

Кој метал правец најмногу го слушате?

• Вкупно гласачи
    247

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
Гижо напиша:
ај слушнете ја песнава и кажете што метал би било ова :?

PLASMA-Increased Plasma Hyaluronan In Servere Eclampsia

:arrow: http://s33.yousendit.com/d.aspx?id=36Z8BF52AXIL82MPTO0LIIPOB0

Гижо братче баш ме интересираше и ја симнав песната. Не ми е јасно како можеш да слушаш вакви ствари, али тоа е тоа .... твој укус. Песната не личи на песна. Не може да се окарактеризира. Цело време се вртат 2-3 акорди и то. Жално е што ова се нарекува музика

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
StenmarC напиша:
Гижо братче баш ме интересираше и ја симнав песната. Не ми е јасно како можеш да слушаш вакви ствари, али тоа е тоа .... твој укус. Песната не личи на песна. Не може да се окарактеризира. Цело време се вртат 2-3 акорди и то. Жално е што ова се нарекува музика
па јебеш га, тоа е дел од асортиманот во металот, верувај металот не е само ваков, има многу помелодични покомплицирани песни, како на пример од бендовите од 80-тите, ова само еден мал, многу мал дел од металот

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
Гижо напиша:
StenmarC напиша:
па јебеш га, тоа е дел од асортиманот во металот, верувај металот не е само ваков, има многу помелодични покомплицирани песни, како на пример од бендовите од 80-тите, ова само еден мал, многу мал дел од металот
Знам јас дека има многу добри работи во метално - сум ги слушал на времето, но ова не е музика. Кажи ми што има убаво во оваа песна?

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
StenmarC напиша:
Знам јас дека има многу добри работи во метално - сум ги слушал на времето, но ова не е музика. Кажи ми што има убаво во оваа песна?
оригиналноста, агресивноста, тврдината на гитарите или како што вика Лу мрсна е

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
ти ја доживуваш оваа песна како што ја го доживувам турбо фолкот :D сега ми го знаеш чувството кон турбото :D

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Nu metal=not metal.ili gjubre od metal.Fear Factory=fusion of death
metal and industrial influences...sepak se nu metal u posledno vreme.Mene i trash-ot mi e nesto extra...osobeno Sabbat.

MSV

Член од
24 март 2005
Мислења
2.423
Поени од реакции
38
Goddess of Chaos напиша:
BTW da ne slusa nekoj Viking metal?!
А да не слушаш метал за во веце.....Или пак можеби метал за готвење......А што мислиш за туш-кабина метал...... :?

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
MSV напиша:
Goddess of Chaos напиша:
Btw da ne slusa nekoj Viking metal?!
А да не слушаш метал за во веце.....Или пак можеби метал за готвење......А што мислиш за туш-кабина метал...... :?

E komentarov bese... :roll:

MSV

Член од
24 март 2005
Мислења
2.423
Поени од реакции
38
Кажи што сакаш....Коментарот беше на место.....

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
Goddess of Chaos напиша:
BTW da ne slusa nekoj Viking metal?!

od skandinavija ima stvarno dobri grupi......prvata grupa sto ja slusav bese BATHORY drugoto bese se sranje..a od ENTOMBED-left hand path se promenija mnogu raboti....soundot od soundlight studioto go smeni svetot....... :!:

Kajgana Shop

На врв Bottom