Што кога ќе почне да ве бие лош глас?

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
паа..од жените тешко да ме бие лош глас....:)
може лош глас да ме бие од посилниот пол....љубоморни поради моите успешни шмекања...кај жените....:):)...ама не се лутам разбирам!...

Izr0d

Била сам дете...=)
Член од
9 мај 2008
Мислења
593
Поени од реакции
29
Не се замарам шо мислат другите , не живеам за нив туку за мене.

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Не се замарам шо мислат другите , не живеам за нив туку за мене.

Toчно така! Али има една разлика тука. Не живееш за луѓето, ама живееш меѓу луѓето!

Јас искрено не се замарам. Немаат друга работа и нон-стоп имево мое в уста им е. Али ако, не ми пречи:pipi:Ако немаат свој живот да си гледаат нивни за себе, нивни проблем. Шо можам да направам тука?:wink:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ако е смешно ќе се насмеам добро,ако е намерно злобно го барам изворот.

Член од
28 септември 2008
Мислења
111
Поени од реакции
0
Ако тој што ме збори нема попаметна работа .. Нека збори .. Мене ми ласка :icon_lol:

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Слободно нека зборуваат, само ми ласкаат и покажуваат колку се љубоморни на мене.

Член од
22 ноември 2008
Мислења
596
Поени од реакции
99
Трачевите се една од работите кои не ги поднесувам, секако во случај кога се злонамерни. Искрено, не се замарам со нив и тешко дозволувам да можат да допрат до мене. Секако , тоа ќе се случи ако доаѓаат од некоја блиска личност, макар што ако и таа била способна за такво нешто, значи дека не вреди да се замарам, но мора да признаам дека не би ми било сеедно.. Ако ми кажат трач за кој сум сигурна дека е измислица, нормално дека ќе го демантирам без разлика дали е наменет за мене односно за некој друг. А дали ќе го пренесам на личноста за која е наменет, зависи од тоа колку личноста ми е блиска. Ако е таква, сигурно ќе кажам, ако не, сметам дека нема причина да се мешам и да се замарам. Се трудам колку можам да не дозволам трачевите да влијаат на мене или воопшто да допрат до мене, но кога ќе се премине границата на нормалата, тоа за жал некогаш може да биде и невозможно.:pipi:

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Ако ме сакаш те сакам мрази ме те обожавам.
Не може кај сите да те бие добар глас.

Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
За сиве овие години научив дека не можеш на сите да им се бендисуваш и сите да те сакаат . Добро е ако не ги оставаш равнодушни значи дека не си секојдневна . Многу значи од кого потекнува информацијата па и така се однесувам со неа .Никогаш неби пренела трач на особа за која се зборува . Ако и треба да разбере нека не биде од мене .

L

Lezbiangirl

Гостин
ме имаат правено :lud: и што све не имаат зборувано за мене ако јас се имам осврнувано на сето тоа досега не ке бев на факултет
лугето си јадат гомненца бидејќи:
-се љубоморни
-животот им е за никаде па за да се почуствуваат подобро зборат дека таа или тој се вакви или такви
затоа не се замарам си ги оставам да се тешат дека се значајни и дека нивниот живот е подобар од мојот

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.135
Поени од реакции
52.114
Со зборовите на големата(рандом малолетничка д хај5) ''Haters make me famous'',''My name must taste good....''.итн.итн.
Шо значи све нека ти се сврти у глава,освен дека си заебал нешто..тоа нема везе и не се десило :):)

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Во принцип не се замарам, освен кога ќе слушнам дека муабетите доаѓаат од некој кој ми значи или на кој му верувам. Е тогаш се вадам од кожа и не знам што правам!
Иначе, најинтересен момент беше кога ме известија дека сум трудна. Муабет од братучетката на другарка на девојката на мој добар другар. Лудило:)

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Ех сега, може да се правиме демек не не засега што зборат другите за нас, како нешто имуни да сме на озборувањата, ама не сме. Разбирам, и јас сум таков да не се замарам ептен, ама дека не ни помислувам на тоа ни малце? Не баш.
Хмм а ако почне да ме бие лош глас, па би направил се што можам за да го сменам тоа, пошто мене ми е важно да имам добар углед кај луѓето и како што кажа Барби погоре, живееме меѓу луѓето!!

А

Александра Д.

Гостин
Значи доста јасно ни е колку е тоа секојдневна работа барем тука кај нас, но ајде да видиме кој како реагира на тоа? Дали различно реагирате ако ви каже некој близок што се зборува за вас по градот, или некој општ познаник? И што кога си одите дома ... се замарате со тоа или едноставно не допира до вас и се однесувате како ништо да не се случило?
А доколку ви кажат вас некој трач што знаете дека е чиста измислица, како би вратиле на тој муабет и дали би му го кажале тоа на човекот на кој се однесува тоа?

п.с. Не коментирајте за тоа дали вие лично оговарате, дека за тоа има посебна тема, па да не се мешаме.
На почетокот сум вознемирена, али потоа ич не ми е гајле, нека мислат што сакаат...:pipi:

-----<-<@

loso kure
Член од
10 ноември 2008
Мислења
494
Поени од реакции
23
...па не остануем дужен, задњи поход на пример, ми е на форумот идивиди, против неколку покварени модераторки, шо коа бев у Скопје, се напиздија дека не сум им се јавил, до тој момент бева фини, отпосле коа видова дека не ги фермам, почнава да ме оцрнујат со намештаљки на...
...иии нормално, дознав се за нив, и на чат на сите скоро членои шо се и на форум, свашта за нив им изнапричав...ама лом, пуздер...од тоа као изгледаат до шо гревои и со кого имале по форумиве...и башка ке ги чекам коа ке се заљубат сериозно да им вратам исто, као шо они на мене ми праева, глупи се не им текнуе дека увек ке бидам таму, смотаници...кај им је мозакот коа се рчкаат...незнам..

епа така:smir:

не фрлај камен у говно, зашо мож да те испрска.

Kajgana Shop

На врв Bottom