дај боже никогаш да не ти се случи нема нешо позаебано .. btw сеа „излегвам„ од таква фаза. бев прилично сигурен дека ќе успеам со чупето и мн ја сакам ама ете испадна како шо нејќам . е сеа јебига треба време да помини некое за да се залечат раните само дали се ќе заборам не знам .... да се надеваме даlelejjj toa ne mi se slucilo i ne sakam :nesvest: pretpostavuvam mnogu boli
samo sto mojot e problem sto vece neznam sto da mislam za nego negos se javuva a negogas neДали ви се има случено тоа, или ви се случува моментално?
Онака, искрено, сакате некого, потполно сте сигурни дека да сте заедно 100% ќе си одговарате...ама еве...таа личност не сака да е со вас,...заради Х причини, ...
Што тогаш?
Дали секогаш се тешите со она „ќе најдам подобро!“?
А длабоко во себе сте убедени дека ова е една од ретките шанси да бидете со некого со кој навистина ќе ве сака и ќе го помините животот во вистинска хармонија?!
Se slucilo da mi se svigja nekoj a on da ne mi obrnuva vnimanie, no ne znael za toa. Da mi se svigja i da mu davam do znaenje deka e taka toa ne mi se slucilo. Ako se najdam vo takva situacija ke se otkazam, sto da prai covekot ne moze so sila da me saka.А кога сакаш и знаеш дека не те сакаат? Што тогаш?
Морам малку да го изменам и првиот пост сега..
Значи постои некој што го сакате, му давате до знаење дека е така а тој ви кажува дека не е заинтересиран, едноставно не ве сака бе. Што правите тогаш? Сте биле во таква ситуација претходно? Сте се откажале? Не се откажуавте така лесно од ништо.. паѓате во депресија, тажни сте иако знаете дека тој/таа не е ни прв/а ни последен/дна?
Јас ке бидам краток.
САКАЈ ГО ОНАЈ ШТО ТЕ САКА А НЕ ОНОЈ ШТО САКАШ ДА ТЕ САКА.
Aха, и во светов владејт љубовта, птици пеет, омразата одамна е минато... Камо да беше толку светло.Јас ке бидам краток.
САКАЈ ГО ОНАЈ ШТО ТЕ САКА А НЕ ОНОЈ ШТО САКАШ ДА ТЕ САКА.
точно е ова, што пишувате глупости сакај го онај кој те сака...кога би било така едноставно немаше ни да да има несреќни луѓе во љубовта, скршени срца и на крај краева и темава немаше да ја има.Девојкава е во право.Човекот не е ниту робот ниту компјутер , па ајде сега стисни копче и од утре пу-пу ,не важи.Све друго што пишувате е ветер и магла , или не знаете што е љубов:nenene:
Ако вистински го сакаш ќе се изнамачиш додека да ја поминеш границата за мислење и посакување на личноста.Сепак самодовербата значи многу овде како и твојот карактер.Ne sum bila vo vakva situacija,no verovatno i jas bi prestanala da go sakam i tocka