Што кога сакаш и знаеш дека не те сакаат?

jeeeee8

Like dreams
Член од
28 ноември 2008
Мислења
647
Поени од реакции
16
Малце депресија, ама со време и позитивни луѓе околу тебе се се лечи!:)

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Еднаш одамна бев во таква ситуација...и морам да признаам дека беше теешко! Пробував да се доближам, али кога сфатив дека само правам будала од себе и дека патот не води никаде, не ми преостануваше ништо друго освен да се откажам...како што рече членот над мене-малце депресија али се излечив...

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
lelejjj toa ne mi se slucilo i ne sakam :nesvest: pretpostavuvam mnogu boli
дај боже никогаш да не ти се случи нема нешо позаебано .. btw сеа „излегвам„ од таква фаза. бев прилично сигурен дека ќе успеам со чупето и мн ја сакам ама ете испадна како шо нејќам :toe: . е сеа јебига треба време да помини некое за да се залечат раните само дали се ќе заборам не знам .... да се надеваме да

kat

Член од
23 јануари 2009
Мислења
26
Поени од реакции
0
Дали ви се има случено тоа, или ви се случува моментално?

Онака, искрено, сакате некого, потполно сте сигурни дека да сте заедно 100% ќе си одговарате...ама еве...таа личност не сака да е со вас,...заради Х причини, ...

Што тогаш?

Дали секогаш се тешите со она „ќе најдам подобро!“?
А длабоко во себе сте убедени дека ова е една од ретките шанси да бидете со некого со кој навистина ќе ве сака и ќе го помините животот во вистинска хармонија?!
samo sto mojot e problem sto vece neznam sto da mislam za nego negos se javuva a negogas ne

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
да да се случува веке долго време.....и знам дека би го поминал и животот со неа...но секој си има свое право и не сакам да вршам притисок иако направив неколку грешки но барем искрен сум и чуствата ми се чисти....а за тешењето не се тешам со тоа дека ке најдам подобро пошо сум ја засакал оваа,сигурно имало многу добро во неа....секој на свој начин е добар не можи исти да се најдат никогаш...и сеа кога веќе знам дека не ме сака од тие Х причини...си се тргам настрана гледам дека е џабе...иако има надеж во мене и ке има....и од време на време пак ке ја чепнам нешто од страна...и глеам тоа оди на ignore и сега ке се повлечам скрос...со сила убајна не бидва...:toe:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
Mi se ima sluceno vakva situacija, vsusnost i na koj mu se nema sluceno, megutoa se moze bez sekoj - se moze i bez taa li4nost. Tesko e nekoe vreme, boli, go gledas pred tebe a ne mozis da bidis so nego ali vremeto gi lekuva ranite, sekoja bolka mine, ke pomine i ovaa i gotovo.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
А кога сакаш и знаеш дека не те сакаат?:) Што тогаш?

Морам малку да го изменам и првиот пост сега..
Значи постои некој што го сакате, му давате до знаење дека е така а тој ви кажува дека не е заинтересиран, едноставно не ве сака бе. Што правите тогаш? Сте биле во таква ситуација претходно? Сте се откажале? Не се откажуавте така лесно од ништо.. паѓате во депресија, тажни сте иако знаете дека тој/таа не е ни прв/а ни последен/дна?
Se slucilo da mi se svigja nekoj a on da ne mi obrnuva vnimanie, no ne znael za toa. Da mi se svigja i da mu davam do znaenje deka e taka toa ne mi se slucilo. Ako se najdam vo takva situacija ke se otkazam, sto da prai covekot ne moze so sila da me saka.

Член од
11 јануари 2009
Мислења
68
Поени од реакции
0
Јас ке бидам краток.
САКАЈ ГО ОНАЈ ШТО ТЕ САКА А НЕ ОНОЈ ШТО САКАШ ДА ТЕ САКА.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Ne sum bila vo vakva situacija,no verovatno i jas bi prestanala da go sakam i tocka:toe:

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Јас ке бидам краток.
САКАЈ ГО ОНАЈ ШТО ТЕ САКА А НЕ ОНОЈ ШТО САКАШ ДА ТЕ САКА.
Aха, и во светов владејт љубовта, птици пеет, омразата одамна е минато... Камо да беше толку светло.
Да можевме да бираме кого ќе сакаме, сите насмеани до уши ќе шетаја... ама то е Калимеро нема правда:smir:

Anele

princess without a crown*
Член од
3 јануари 2009
Мислења
135
Поени од реакции
4
Девојкава е во право.Човекот не е ниту робот ниту компјутер , па ајде сега стисни копче и од утре пу-пу ,не важи.Све друго што пишувате е ветер и магла , или не знаете што е љубов:nenene:
точно е ова, што пишувате глупости сакај го онај кој те сака...кога би било така едноставно немаше ни да да има несреќни луѓе во љубовта, скршени срца и на крај краева и темава немаше да ја има.
my poinт is...доклоку на некого отворено му ги откривате своите чуства а тој уште поотворено ви дава до знаење дека не го интересираат тогаш едноставно таков jurk or bitch не е за вас, боли малце срушената гордост али тоа е...тука се другарите, шишето вотка или домашна ракија(кој како преферира)и две три пакетчиња палома марами...ова од лично искуство:kesa:

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Ne sum bila vo vakva situacija,no verovatno i jas bi prestanala da go sakam i tocka:toe:
Ако вистински го сакаш ќе се изнамачиш додека да ја поминеш границата за мислење и посакување на личноста.Сепак самодовербата значи многу овде како и твојот карактер.
Сум за тоа да се тргне од помисла таа личност а за тоа секако е потребно време.

Kajgana Shop

На врв Bottom