Што кога сакаш и знаеш дека не те сакаат?

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Ништо.Јажето околу врат и папа...Па што може да се прави,ќе си свртиш нова страница,ако е малку тешко,ама со јака волја и малку среќа ќе успееш.Можеби и ова го зборувам затоа што не сум била до сега вљубена,ама и кога би била би се случило истото,барем јас сум убедена дека ќе биде..Никој не е толку вреден за да го молиш..Ако сака,убаво.Ако не сака,чао пријатно..:toe:

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Ништо.Јажето околу врат и папа...Па што може да се прави,ќе си свртиш нова страница,ако е малку тешко,ама со јака волја и малку среќа ќе успееш.Можеби и ова го зборувам затоа што не сум била до сега вљубена,ама и кога би била би се случило истото,барем јас сум убедена дека ќе биде..Никој не е толку вреден за да го молиш..Ако сака,убаво.Ако не сака,чао пријатно..:toe:
Уште да беше толку лесно..........:(:smir:

Член од
14 октомври 2008
Мислења
116
Поени од реакции
0
ubavo e da se bide uporen, ama koga gledas deka nekoj te odbegnuva ne vredi da se ponizuvas poradi nego/nea, taka da najdobro e da krenes glava i da se vpustis vo novi avanturi..:helou:

Член од
31 август 2008
Мислења
47
Поени од реакции
1
celo vreme se prashuvam ZASHTO....
nezainteresirana se izlezavam pa cel den nadevajki se deka ke se slu4i neshto ubavo i neo4ekuvano (iako ne e taka)

Ednostavno nishto ne e kako shto treba..se izgleda bedno duri i vikend so drushtvo na najdobrite zurki ne e poveke interesen...

Ahhh.........
:uvo:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
За 1 недела ќе ја заборавам...колку и да ја сакам.
Најмалку 2-3 пати ми се има случувано ова.
А од мене нема да доживее некоја девојка да и одам по желбичките а таа на мене да не ме сака, а јас тоа да го знам :nesvest:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Сум се наоѓал во ваква ситуација да сакам а да не ме сакаат а и сега ми се дешава тоа ама не се откажувам дека многу сакам и ако нешто сакаш многу тогаш и ќе го имаш.

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Уште да беше толку лесно..........:(:smir:
Девојкава е во право.Човекот не е ниту робот ниту компјутер , па ајде сега стисни копче и од утре пу-пу ,не важи.Све друго што пишувате е ветер и магла , или не знаете што е љубов:nenene:

M

MIL

Гостин
Pa bev vo takva situacija na pocetokot no ja naterav da me saka na MIL i poseben nacin a ako toa ne mi uspeeese normalno ke se povlecev najkulturno i ke i se izvinev sto i smetav

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Незнам еве пробвам да се однесвам најдругарски и сето тоа без да досадвам.Само незнам како можи во 15 мин да одсакаш чоек али ај то е...

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.343
Поени од реакции
2.236
Боље да се откажите, имајки да се мачите едноставно не е само една. ЛОЛ.
Кога нејке и нејке, неможите на сила а и на сила ако е ништо не бидело тоа е

Бушавка

Differentiated by Style
Член од
4 јули 2008
Мислења
746
Поени од реакции
61
Не ми смета што не ме сака... ми смета начинот на кој стигнав до тоа сознание, гњаважа невидена, изгубено време, безвредно, изгубена енергија...вложен труд за на крај сепак да ти се забие ножот во грб

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
За вакви работи брзо се откажувам не сакам да бидам многу напорен...
епаза тоа сум си сингл атм:toe:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
натерај ја некако да те засака. мора да постој начин. само МНООГУУ внимателно да не те засака само ко другар ... па побезвезно нешто од то нема :uvo:

Kajgana Shop

На врв Bottom