Што кога сакаш и знаеш дека не те сакаат?

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
скоро ми се случи ова... и ми помина после едно 4-5 месеци плачење...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.400
Поени од реакции
25.256
Животот е таков, јебига...
Секој испаѓа будала во врска со љубовта. Љубовта и глупостите се поврзани. Јас сум тврдоглава личност, а ко ќе се заљубам во некоја и не е возвратена љубовта, си велам - баксуз сум, од цела вреќа со цицки јас за ку**т се фатив.
Ама секој човек е баксуз во љубовта, некој баксуз е роден.
Ми се има десено да сакам искрено а да не е возвратена љубовта.
И одма идаат оние помисли од типот - абе не е таа за тебе, ќе најдеш друга и то и то...ама што знаат луѓето само да тешат некого. А мене кога ме тешат се осеќам двојно, тројно мизерно...
Ама сакам да си ја удирам глава во ѕид, веќе се научив. Не се лажам себеси дека има некаква надеж, иако на моменти таа ми дава сигнали, не се лажам.
Ако некој те зафркне за една работа еднаш - до него е проблемот.
Ако некој те зафркне за една работа пет пати - е тогаш е до тебе....

Член од
18 август 2008
Мислења
680
Поени од реакции
34
На пример за која ситуација е ова ?
Кога женско сака машко или обратно ?

1) Кога девојка е затрескана во фраер....е на овие девојки би им предложил да не навалуваат а секој фраер нема да одбие девојка ако е слободен(барем да е пристојно убава треба)а сите машки паѓаат на она - сладок поглед,насмевка.
Машките сакаат кога девојките се врв-значи само поздравување а при случајна средба-незаинтересираност- е ова е тоа што ги пали машките-наводна незаинтересираност од страна на девојката, и никогаш прерано не се излетувајте со она „Те сакам“.Никако немојте да се понижите пред машки.
А онака за една ноќ мување - машките сакаат очигледен флерт како - гризе усни и гледа у него,намигнување и насмевка итн ...

Е кога машко сака женско -
За таа да ве забележи а посебно ако е ТОП девојка мора да бидете различни,диферентни.А не како сите оние шупаци кои навалуваат со : Имаш дечко ? или кои ли не комбинации - па тоа е одвратно - која девојка може да и се засвиѓа тип кој вика - Имаш дечко ?

Значи,вака : Женските паѓаат на фраери со самодоверба , па иако е тешко , што се мора , ....
Би им советувал на машките да користат мачо финти и да не навалуваат (затоа што можат многу лесно да станат антипатични и одбивни) и да не бидат некои немтури пред девојка -

Се надевам дека ова е тоа !!!

Поздрав,кајганџии!!!
:smir:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ако некого сакам а таа личност не ме сака, идам на пивце со другарчињата да се расположам.:)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Слушаш песни од типот Miki Jevremovic-Pijem
Ок сериозно. Не сум се нашол во таква ситуација од проста причина што не сум се довел до тоа да продолжам со некоја што не ме сака само затоа што јас ја сакам.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
а како помага тоа? јас милиони пати сум ја слушала .....
Ќе ги отчепиш звучниците до даска и ќе ги земеш у рака па ќе ги стаиш на уши...така делува(веруј докажан метод):helou:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
престанувам да ја сакам!!! :):vozbud:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
хех нишо шо да правиш неможиш нож околу врат да му стајш и да му речиш сакај ме:tapp:
Нишо ќе го заборам со тек на време,е сега ако многу го сакам многу јасно дека нема воопшто да е лесно сум била во ваква ситуација и 9 месеци после тоа неможев да го заборам...ама после се десија многу убави работи така да сега кога ќе сватам за што сум плачела ми ида да се фрлам од канео:pos2:

Член од
31 август 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
лелел ова ми се слуци во 7 одд и соуценикот кој го сакав а он знаесе дека го сакам колку сто мозе да се сака у 7 аххахааха и ми испрати ливце на кое писувасе -јас не те сакам- леле ми го скрси филмот и ливцето го цував до дома додека од пот не ми се распадна
хахаах

ама сега ако не ме сака не ме сака со да се праи ке барам нова зртва:back:

Член од
6 јануари 2008
Мислења
36
Поени од реакции
2
Sum se nasla vo ovaa situacija i od pregolemata ljubov ja gledav negovata sreka ne mi bese vazno dali me saka ili ne bese do mene i toa mi bese se sto mi trebase....
Sakav za dvajcata....

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Едноставно си се повлекувам. Барем за мене невозвратената љубов е нешто што со помош на гласна музика (никако песни што потсетуваат на него), партија озборување со другарки или добар шопинг може колку-толку да се залечи. Останатото е се препуштено на добра волја и желба за “лечење“ на скршено срце. На крај на краиштата, еден ден ќе сакаш и ќе знаеш дека те сакаат. :)

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
2 опции.

- Се бориш за нејзина/негова љубов
- Се повлекуваш и забораваш

Нема трето.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Најчесто сум се откажувала... За кратко време... Али најчесто и не било љубов туку само затресканост па не ми било проблем... Само од еден се немам откажано бааги подолго време и тоа заради тоа што нон стоп го гледав и и да сакав неможев да го заборавам... Таман ќе решам крај веќе, нешто ќе се случи и го мењав мислењето... И конечно заврши и тоа... Ич не сакам кога не е возвратена љубовта... А не сум се заљубила до толку за да направам се' за да добијам некој... Се надевам нема ни да имам таква можност :) Најубаво кога е обострано....

Kajgana Shop

На врв Bottom