Што имате денес за вечера?

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.424
e aj ne mi se meshajte vo shvaleracijata:mad:., milata mi mila samo ti jadi zelenchuk., poelastichna ke bidesh:rolleyes:

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.424
:( h,m plavusha ., morski plodovi ., vo dvor gi sobira....:P. i aj sea ne se srami ako se shvalerisuvame., ionaka nikoj ne znae:ROFLMAO:........pashteta na lebche:свиркам:

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
:( h,m plavusha ., morski plodovi ., vo dvor gi sobira....:P. i aj sea ne se srami ako se shvalerisuvame., ionaka nikoj ne znae:ROFLMAO:........pashteta na lebche:свиркам:
и го реши мозаикот се склопија коцките?:pipi::pos: мистеријата се уште не е решена
он- паштета немам пробано од коа бев мала:D уште ли ги прават од остатоци од нутрици и такви ми ти ствари гадни :ROFLMAO::LOL:
затоа салати и глеј си работа ко мене:LOL:

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.424
:LOL:au jetrena pashteta ., so govegi gulash., vchera za ruchek ti nudev ne sakashe ., salata pa salata :icon_mrgr:ista kako ovoj.,....zhiv gladen ostanav..........:pipi:ke slushash......:pos:se isushiv celiot ., e sea ne bash cel:pos:..........ama eden krvav biftek sho bi mi legnal... a pashtetata sa utresabajle...........:place:eve ja pak nosi tanjir so salata.........:ROFLMAO:abe mevce sakam..........inaku korpa ke dobiesh:pos::pos::pos::love::LOL:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Сега еве се спремам да приготвам една супа Алпска од Подравка, пратила мајка во едно пластично од Еурокрем сарма, грав, рибче и некоја маслинка, плус три баклави од славата ама ќе си го чувам тоа за утре.

Kajgana Shop

На врв Bottom