Што имате денес за вечера?

• Креатор на темата Креатор на темата Rusinka
  • Време на започнување Време на започнување
e aj ne mi se meshajte vo shvaleracijata:mad:., milata mi mila samo ti jadi zelenchuk., poelastichna ke bidesh:rolleyes:

A нешто мрсничко јадеш ли ? :D
хехе јадам риба и морски плодови тоа е мрсно:P и да млеко пијам:LOL:али тоа два пати месечно:pipi: пусти диети за убаво тело и изглед;)

:( h,m plavusha ., morski plodovi ., vo dvor gi sobira....:P. i aj sea ne se srami ako se shvalerisuvame., ionaka nikoj ne znae:ROFLMAO:........pashteta na lebche:свиркам:

:( h,m plavusha ., morski plodovi ., vo dvor gi sobira....:P. i aj sea ne se srami ako se shvalerisuvame., ionaka nikoj ne znae:ROFLMAO:........pashteta na lebche:свиркам:
и го реши мозаикот се склопија коцките?:pipi::pos: мистеријата се уште не е решена
он- паштета немам пробано од коа бев мала:D уште ли ги прават од остатоци од нутрици и такви ми ти ствари гадни :ROFLMAO::LOL:
затоа салати и глеј си работа ко мене:LOL:

:LOL:au jetrena pashteta ., so govegi gulash., vchera za ruchek ti nudev ne sakashe ., salata pa salata :icon_mrgr:ista kako ovoj.,....zhiv gladen ostanav..........:pipi:ke slushash......:pos:se isushiv celiot ., e sea ne bash cel:pos:..........ama eden krvav biftek sho bi mi legnal... a pashtetata sa utresabajle...........:place:eve ja pak nosi tanjir so salata.........:ROFLMAO:abe mevce sakam..........inaku korpa ke dobiesh:pos::pos::pos::love::LOL:

Сега еве се спремам да приготвам една супа Алпска од Подравка, пратила мајка во едно пластично од Еурокрем сарма, грав, рибче и некоја маслинка, плус три баклави од славата ама ќе си го чувам тоа за утре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom