Што е потребно за добра ДОМАШНА ЗАБАВА?

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Значи прочитав некој многу добри идеи и некој катастрофални.

Месечно по еднаш праиме журче кај некој по дома (во зависност кој е сам) и има повеке точки на кој треба да се обрне внимание за журката да биде комплетна и јака.

1.Зголемена доза на алкохол, (читај најмногу пиво и ракија) .. но никако да не ги заборавите да искомбинирате по некое шат ,, текила hour или доколку некој е поталентиран нека напраи нешто боље.(тука може да се игра beer pong и останати игри кој вклучуваат алкохол) ..

2.Селекцијата на лугето е да ви бидат блиски, ако викате анонимци е тотално на ваш ризик и не е проблемот во тоа што ке се начукаат и ке ти кршат по дома туку оние поблиските неможат да се опуштат додека има анонимци покрај нив (јебија македонски менталитет).Девојки нека има во добар број , нека се измеша малце тестостерон со естроген , журката добива друга димензија кога е добар соодносот.

3.Музика, главен фактор за добра журка. Ние правевме цела програма , прво загревање хитчиња, после електро хаус , па ретро македонски песни (зборам 100% фанки) нијанса од селско колку само да пага смеење,караоке и слично. Иначе не ти треба ДЏ туку само некој талентиран другар што знае да напраи добра селекција на песни и редовно да биде активен на микрофон. Микрофонот игра голема улога тука, ке пројадеш гомца за одредена особа и сите околку него играат .. :) Сума сумарум, музика за сите вкусови.

4.Локација , додека е добро времето може да се искористи некоја викендица или поголем двор.. на време средете си ги комшиите дека може да ви се погоди некој катиљ па да ве пријави. А кога ке дојде полиција на врата и да не престанеш со музика пага атмосферата.

За добра журка ке ви треба и добра организација , најдобра бројка е негде околку 20 луге. И сите да имаат свој удел во организацијата , некој повеке некој помалку. Не дозволувајте секој да се меша околку музиката и пиењето туку само оние кој вие сметате дека се најодговорни.Ви треба Викендица и по 500-800 денари од човек за супер 2дневен провод, и најпаметно е дрогата да ја исклучите од таков тип на забава али ипак тоа е само мое мислење. Good luck and have fun!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.783
Поени од реакции
11.338
Ние сега во саботата баш направивме журка на милениумот кај другар во викендица на бродец, со профи звук за 1500 денари, диџеј кој рокаше 12 саати музика, луѓе таман 40-50 максимум - она баш прајвет да се развалиш и ич да не ти чуе, факелчиња од џамбо за атмосфера, мали сепариња составени од било што дали ќебиња, јастуци, табуретки и слично, шишенца со вода на секое дрвце за гасење цигари, алкохол 439842794839428 тони, МРАЗ, допинзи мопинзи, итн...се на се, само добра атмосфера и погодени луѓе, па журката нека е и на месечина нема фрки. Со полиција немаш проблеми, зошто претходно ко сите нормални си правиш договор и не се замараш. И се разбира, за сабајле кафиња, мафиња, овоштија на тони, доручеци, фишови за да биде сексот совршенство. Во меѓувреме за спанковците секогаш има место во кола. Домача журка е права ствар во секој случај.

Член од
17 мај 2013
Мислења
210
Поени од реакции
142
1-ЈАДЕЊЕ:)
2-ПИЕЊЕ али ако е кај мене нема пиење повраќаат (ГОВЕДА);)
3-ГЛАСНА МУЗИКА ТЕХНО
4-МОЖЕ И ФИЛМ НЕКОЈ :)

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
1-ЈАДЕЊЕ:)
2-ПИЕЊЕ али ако е кај мене нема пиење повраќаат (ГОВЕДА);)
3-ГЛАСНА МУЗИКА ТЕХНО
4-МОЖЕ И ФИЛМ НЕКОЈ :)
немора бе техно баш да е, битно е да е гласна музиката

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Dobri lugje ti treba samo... ne kurtoni, kurtonki, misirki i misirkotini ... dzabe ti e sve ako viknesh nekoj od krivogashtani... lugjeto se najbitni...... + treva, alkohol i muzika i najbolje ke bide.... i ti treba i kesh dobar za da zemesh sve, pienje i ostalo... znam deka moznostite se ogranicheni za nekoj so prosechen budzet ama toa e....

i da, podobro e zurkata da bide na nekoe izolirano mesto, ko vikendica, sho ti ja znam..... da nemash problemi so seljaci komsii i policija...
ova da se obezbedi i posle mozes da prais Tha Shiznit : http://www.youtube.com/watch?v=qM4jmjhYH_I

Член од
4 јуни 2013
Мислења
13
Поени од реакции
3
samo dobro i raspolozeno drustvo najdeni na ista frekvencija i sloboden razum bez limit

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.507
Прекрасно друштво, добра музика и добро озвучување, вкусна храна, може и осветлување бар во сина, зелена и виолетова боја... и да не заборавиме.... добри комшии кои нема да ти викнат полиција поради прегласна музика :)

Член од
29 март 2013
Мислења
59
Поени од реакции
133
1.Добро друштово!
2.Ентузијазам!

M

MIL

Гостин
muzika dobra ozvucenje jako cuci ubavki i dosta se 10 dusi da se napravi dobra zabava 5-5 :D a pice se razbira nikad dosta od pienje i apetisani za stimulacija hahaha kikirikiii

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Многу алкохол , поголем процент на цициња и добра музика

Член од
14 февруари 2013
Мислења
584
Поени од реакции
704
Пред се добри комшии за да не ти викнат полиција после полноќ, голема желба за забава и добро друштво :D

Kajgana Shop

На врв Bottom