Што е најлудото нешто што сте го направиле во животот?

Член од
18 јули 2012
Мислења
132
Поени од реакции
47
Не знам дали има ваква тема, ама ме интересира која е вашата најголема авантура и како се чувствувате во врска со тоа.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Станав дупли јузер на Кајгана и тролав ли тролав:D
(се шалам)

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Не знам дали има ваква тема, ама ме интересира која е вашата најголема авантура и како се чувствувате во врска со тоа.
Де малку просветли ме каква врска има меѓу темата што си ја отворила и анкетата.

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Ехх еднаш не ми текнува кога беше пред 2-3 недели може ма какви 2-3... 1 недела може беше, се јавија едни пријатели и ги бараа моите кој не беа дома и јас им реков добро ке им кажам, и после 20 минути дојдоа они дома и ЈАС НЕ ИМ КАЖАВ ХАХАХАХАХ тоа беше најлудото нешто

O

Orion.

Гостин
Банџи во Шибеник
Мада височината не беше којзнае колкава, би сакал од повисок мост следен пат
Чувството е неописливо

Член од
20 септември 2011
Мислења
8.146
Поени од реакции
8.544
јас би сакал да одговорам на анкетава но едноставно не можам. Според моите години се ближи денот ... Но јас размислувам на следниов начин: Не се сеќавам на часот од моето раѓање, нема ни да се сеќавам на часот на мојата смрт, што значи животот за мене е вечен... Незнам дали ме разбравте, но јас воопшто не размислувам за смрта...
( единствено размислувам како да им наштетам на срамните, гнасните и омразените, рампи, зони и пајак возила )

Christian Lovato

stonecold
Член од
2 април 2012
Мислења
601
Поени од реакции
272
Еднаш со брат ми се тепавме и тато не избрка надвор, бевме само на гаќи :pos: Бато седна на скалите и чекаше а јас си испаднав надвор од зградата , отидов кај бабаона живее во зграда 200метри од нашата и си се облеков таму а во тој стан кај баба имав и пари скриено си ги земав, отидов во скопје и од дома 600 пати ми се јавиле даме бараат ме молеа да се вратам дома :vozbud:Ама ја им реков чим ме бркате веќе не си идам! и почна мама да плаче.И вечерта преспав кај еден другар дома и си се враќам утредента дома ко ништо да не се случило се однесувам кога зема мама да ме гушка да ме бацува...тато си ќутеше... :свиркам:

Kajgana Shop

На врв Bottom