paaa najdobro e da mi proraboti televizorot,iako nema izgledni shansi da se desi toa,a najlosho...da se otkaci policava i da mi se skrshat site parfemi i da istecat u lap topot,da me mavne struja i da pocinam bez tehnologija vo kukjava
Најдобро сега за сега да ми се јави куклето и да ми речи дека ме посакува, цела вечер да губам калории со неа.
Најлошото е Гоххот да ми се измоча на фаца
најлошото нешто што може да ми се случи сега е да ми се дозаебе телевизорот и да ми снема и слика пошо звукот одамна го нема а најдоброто е да ми донесе некој еден убав хамбургер од 7-ца
моментално,
најдобра-моите да потонат во длабок сон,и да можам да останам на компјутерот да слушам кајгана радио,
а најлоша-да ми станат и компјутерот од штек да го измакнат,и да добијам казна за прекумереното седење на него
Најдобро...да ми донесе некој куп сладолед прелиен со чоколадо и некакви ситници(мрвици,лешници,бисквити едн стаф)
Најлошо...шо знам најлошо...да ми цркне плеерот и да се досадувам на факс
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.