- Член од
- 30 мај 2012
- Мислења
- 5.027
- Поени од реакции
- 2.889
E tebe te razbiram, nekoj da finansira ti da si go pr*is normalno deka ubavo ke ti bide. Na sekoj ne samo na tebe. Bilo kade.[DOUBLEPOST=1424090974][/DOUBLEPOST]Јас лично на 18 години си отидов од Македонија и искрено ниту на почетокот, ниту сега не сум имал некаква криза да сакам да си одам дома или да ми недостига или незнам си што. Со моите се слушаме скоро секој ден, така да не ми фалат нешто посебно, баш напротив, подобро ми е вака што си терам свој живот и имам слобода а пак за се и сешто ги имам „покрај мене“ и се слушам и советувам со нив... Други работи исто не ми фалат, еднаш годишно одмор во Мк ми е доволно за да се прошетам низ градот и да уживам во местото, но тоа е тоа...
А и бтв, јас не ни заработувам тука пари па за да правиме муабет дека „тука ми е поубаво ради парите“, уште студирам така да ниту тоа не е причина зошто тука повеќе ми се свиѓа.
Ovie ko so gledam se so angliski iminja, znaci vtora treta ili kojznae koja generacija.Како не гледаш работник? Тој у банка или адвокатката не се работници за тебе? Па Клара од обична фризерка која шишала за 10 долари ова го достигна бре валво...
Ај ваљда овој ти е повеќе твој човек...
http://www.lotuscaravans.com.au/news/makin’-tracks-with-george-josevski-coffs-harbour/
Само у коли има 10 мил евра...
So sea eve ja da ti pustam link od Adora aka cifliganec ima 30 zgradi niz drzavava na sekoj stan ima 100% zarabotka.