Што ги пали мажите?

Член од
12 јули 2010
Мислења
31
Поени од реакции
2
Јас сум за поголемо газе...Јас имам поголемо газеее...и мислам дека пали кај дечките!!!

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
поубаво нешто од голема цицка ( не претерано ) стегнати башка нема ... дефинитивно најбоља ствар!

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.549
Големи гради и голем гз нормално.И да има убави очи ако нема убаво поглед џабе и се

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.940
Поени од реакции
12.532
Се ги пали мажите кај жена, барем мене, посебно очите, па потоа газенце, цициња итн... :drk:

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Убави очи.:wub:
Сте го смениле името на темата. Јас лично напишав за мене шо преферирам. А дали машките гледет само во очите то сигурно не. :pos2:

Член од
18 мај 2010
Мислења
149
Поени од реакции
54
Женска со кабриолет :vozbud: , плави или зелени очи, :icon_eek: мини сукничка,:cheeky2: друго се средна големина

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Женска со кабриолет :vozbud: , плави или зелени очи, :icon_eek: мини сукничка,:cheeky2: друго се средна големина
Си ја помешал темава со дрим гирл/бој :)

S

smart ass

Гостин
Ај види прашање :pos2: одговорот е едноставен-ЖЕНА-добри се,знаат да задоволат маж:)

Ќерата абе за еден оргазам ние(мажите) трошиме енергија колку за 32 часа минимум-СТАРЕЕМЕ....жениве маста ни ја вадат:pos2:

Али јбг,убаво е:vozbud:

T

Tetro

Гостин
Јас сум за поголемо газе...Јас имам поголемо газеее...и мислам дека пали кај дечките!!!
мхм, да се надоврзам: си одговараме тука :wink:

--- надополнето ---

Ај види прашање :pos2: одговорот е едноставен-ЖЕНА-добри се,знаат да задоволат маж:)

Ќерата абе за еден оргазам ние(мажите) трошиме енергија колку за 32 часа минимум-СТАРЕЕМЕ....жениве маста ни ја вадат:pos2:

Али јбг,убаво е:vozbud:
после напорен ден, да се испразни човек и да заспие како камен.

Kajgana Shop

На врв Bottom