Што ги пали мажите?

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
Можеби жените ќе се изненадат од следниот податок, но најновите истражувања покажуваат дека мажите се палат на малите недостатоци: стрии, мали гради, избледена боја на косата ... на мажите им е секси се што вие го сметате за мана и сакате да го сокриете.Жените во животот трошат мало богатство на шминка, фризер, фитнес итн, но за мажите не е ништо полошо отколку да открие дека сте го измачкале со шминка откако страсно ве бакнал.
За него шминката обично е одбивна препрека, а не нешто што ќе го запали и ќе го увери дека крај себе ја има жената на своите соништа, тврдат советниците за машко-женски односи. Напротив, на мажите жените без шминка им се поприродни и попривлечни. Исто како и нејзиното заоблено меше, малку поголем задник, па дури и стриите.
Мажите сакаат облини бидејќи во нивната потсвест тие значат плодност. Стриите ги сакаат бидејќи тоа е интимен дел на жената кој само нему му е познат.

Еве на што не можат да одолеат:

1.Боси нозе
Во високи потпетици сигурно изгледате раскошно, ама ако сакате да ги соблечете кога ќе си дојдете дома, само напред. Нему вашиот потез сигурно ќе му се допадне. Жената која оди боса изгледа непредвидливо и нескротено, а тоа за мажот значи – див секс

2.Мали гради
Ако имате мали гради, не очајувајте, најновите статистики покажуваат дека на повеќе од 70% од мажите им се допаѓаат токму мали и цврсти гради. Мажите знаат дека со текот на времето градите опаѓаат, а малите гради се поцврсти и нема по извесно време да бидат “обесени” на телото на жената. Малите гради за многу мажи се знак на младост и виталност.

3.Стара маица наместо чипка
Ако дојдете во кревет со долен дел на тренерките, со стара маица и памучни гаќички тоа може повеќе да го запали од скапата долна облека. Мажот сака да ја фати својата драга во таква обична облека бидејќи на тој начин се е поспонтано и не изгледа како да го планирала сексот, а тој се чувствува како победник бидејќи успеал да ја наговори.

4.Неуредна и слатка
Со неуредна фризура и остатоци од шминка на вашиот маж ќе му изгледате дека само што сте воделе љубов, и затоа ќе му бидете многу слатки. Следното утро не се кријте од него и не трчајте во бањата за да се средите.

5.Дива девојка
Ако забележите дека израстокот на вашата обоена коса веќе е прилично видлив, не морате итно да трчате на боење. И мажите, како и жените сакаат по малку див изглед кај спротивниот пол. Тоа ќе го потсети на советот на мајка му да избегнува такви девојки, и токму затоа тие му се уште повеќе привлечни.

6.Мајчински инстинкт
Ако сакате деца и обожавате да си играте со нив, не го стегајте својот нагон пред своето момче. Тоа однесување мажите го прифаќаат многу природно и ве доживуваат како нежна, трпелива и внимателна личност.

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
a bre mene na 12 godini mi beshe sram da kazam: 'lastik za zenski gaki' EJ!!! Ne za palenje da zboram. Znachi kaj otide svetov!?!?!
.... sakav samo da dodadam BELA SHTIKLA! od mene:majmun:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Мене ме палат високи штикли, подвезици, корсети, кога се работи партнеркта со вибраторче, длабоко деколте, и фала Богу убав поглед на тазе избричено женско меѓуножје.

mALEFACTOr

..:[iluzionist]:..
Член од
30 април 2007
Мислења
512
Поени од реакции
24
Мене ме палат високи штикли, подвезици, корсети, кога се работи партнеркта со вибраторче, длабоко деколте, и фала Богу убав поглед на тазе избричено женско меѓуножје.
ова последното најмногу. исто така кратко суќњиче под кое нема ништо.. можеби и некој латекс комплет врз добар задник.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Cameltoe, Latex, маичка + боксерици и тако даље

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Запалка и бензин...убава девојка со либерални ставови тое не пали кратко и јасно.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
sovrsen profil - prioritetno
drugoto e veke spomenato :)
pozZ

Член од
20 јули 2006
Мислења
260
Поени од реакции
10
Kje probam da odgovoram na ova spored ona shto mi go kazal deckoto.
Dzabe se nadavav pari za super dolna obleka so cipki i site nishani,najsexy sum bila koga nosam negovi bokserici.(obozavam,najudobni mi se)
Mislam deka povekje saka shtikli zashto stalno me nagovara da kupam takvi konduri(on da gi nosi da go vidam);
Mu se svigja ako posle tushiranje od maskara koja nikad ne se vadi ko shto treba ima ostatok na malce crno okolu oci ,mu se svigjal toj gothic moment iako ne e vo toj stil.
Za koreni na kosa neznam;ne se farbam,ama tocno e deka saka onaka prirodna frizura,ama pa ramna kosa ko Viktorija Bekam taka damski mu deluvalo i toa mu se svigjalo.
I da skratam;sexy mu e koga sum skroz prirodna ama i koga sum doterana na shtikli.

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
Jas mislam deka si potpolno vo pravo za toa sto go zboruvas.Mene me pali koga zenskata e nasminkana no ne napravena kako klovn,obozavam koga e diva i palava,neodoliva e koga e sosema normalno oblecena iako znae da se oblece i dovolno zavodlivo mmmmmmmm...Neznam mislam deka najubavi si se kakvi sto si e bez prikrivanje na site nedostatoci.Zatoa i jas sum mnogu popalen po zenska mi sekogas:vozbud: koga ke ja vidam vo bilo kakvo izdanje...bilo doterana ili sosem normalno.Taa nema sto da krie i onaka e sexy:back:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Kje probam da odgovoram na ova spored ona shto mi go kazal deckoto.
Dzabe se nadavav pari za super dolna obleka so cipki i site nishani,najsexy sum bila koga nosam negovi bokserici.(obozavam,najudobni mi se)
Mislam deka povekje saka shtikli zashto stalno me nagovara da kupam takvi konduri(on da gi nosi da go vidam);
Дечко ти сака да носи штикли и ти да го видиш?
Shemale?

Член од
20 јули 2006
Мислења
260
Поени од реакции
10
Дечко ти сака да носи штикли и ти да го видиш?
Shemale?
Hahahaha me iznasmeaaaaaaaaaa huhu!!!!Ne be ,on saka jas da nosam shtikli.I jas na toa vikam aj da te vidam ti nosi gi vo smisla lesno e da ti se svigjaat ama teshko e da se nosat
vo sekoj slucaj no hard feelings, me iznasmea!!!

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.169
Поени од реакции
25.897
Не знам зошто ама отсекогаш ме палела даркерска лепота, црна коса плави очи

или оваa :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

друго...
може е веќе клише ама тетоважа од позади

и да не е Miss Аnorexia winner. Добро обликувани гради не се на одмет.

Тоа е од физички аспект. Од друга страна знаат да ме запалат одредени потези или муабети. Примери од минатото: јас вадам Малборо Лајт, таа вади Лаки Страјк, јас нарачувам Комфорт таа Џони Вокер блек. Шах-мат.
Во друга ситуација една навидум рандом девојка ми го оправаше Зипото. Ама кога почна детално да го прегледува, со прецизност да го вади памукот и фитиљот притоа давајќи некои податоци каде се гледа оригиналноста или фалсификатот, за малце ќе ме здткаше и на место ме укочи.
У трета ситуација после прилично време дремење на клупа станав и ме фати кичма (генетика јеби га). Дој да те измасирам ми рече. Начинот на којшто го изведе тоа :vozbud::vozbud::vozbud:.

И такви ми ти работи...

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Natalie Portman
или

Голема глава
зионистка
глупа ко ташаков но претенциозна зашо завршила добро школо

Член од
9 февруари 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
bi me zapalilo devojka koja mi nosi pojadok vo krevet, a na nejze nosi samo dolga crvena karirana kosula(maska). Neka bide nesto nalik Tyra Banks

Kajgana Shop

На врв Bottom