Што ве расположува?

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Еве сеа приметив дека испадите на мама ме расположувале :pos2:

Си иде дома и ја гледам со една огромна скачка у косата 10 cm ко ништо ги имаше и и викам имаш скачка стој да земам лист да ја фатам, коа фана женава да писка да вришти у стилот WAAAAA! :ija: :ija: :ija: Kатееее ма! :( Вади ја, вади ја, каде е!!! И почна да пафта, ја метна на земја и си избега, леле колку само беше смешна :pos: :pos: :pos:

Hand made поклончиња :je: еден другар редовно ми дава цртежи, на почетокот мн. ме нервираше го превиткуеше листот на 16 пати :mad: се витка ли бе цртеж мХ! По толку "карање" се научи :) ми го мејдна денот првиот пат коа ми дае читав лист, сега и heartagram ми нацртал абе злато :icon_bigg

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Пред Се Музика,кошарката,добра забава и онда то:)

Член од
10 октомври 2007
Мислења
6
Поени од реакции
0
edinstvena licnost koja sto moze da me raspolozi bez razlika sto i da me napravilo namurten nesreken itn e mojata drugarka marija ,sekogas so nejzinata vedrina, mila nasmevka glupostite sto gi pravi:) samiot nacin na koj mi prijduva vo takva situacija e smesen no za da te raspolozi nekoj treba da bidis blizok so nego barem mislam deka e taka ne moze nekoj od ulica da te raspolozi

Член од
25 септември 2007
Мислења
154
Поени од реакции
1
Добра музика и чаша ладно мартини(како добро би ми дошлоооо).

С

Сатори

Гостин
Мојот живот ... глумењето, пишувањето ... Вика и Тамара и + некои МСН пријатели/ки.:pipi:

Kajk

- нема лабаво -
Член од
10 март 2006
Мислења
512
Поени од реакции
1
Насмеани позитивни луѓе, добро филмче и музиче. исто и фудбал....а да не заборавам и учење.....:pos2:ахахахахаххахахахаха како не бе:kez:

К

Кнез Мишкин

Гостин
разговорот со добар пријател и една гушка од моето срценце...

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Почетоци :vozbud: уф колку ги сакам! Дигаат расположение, ме движат, ме одржуваат во живот.....

Убави мајки :icon_bigg :icon_bigg :icon_bigg

Добра книга, филм посебно па и драма ако е мх мх!

Црвени ѕидови......*си свирка :P

Kajgana Shop

На врв Bottom