да, не лесни, тоа се глупи девојки...me nerviraat sto nosat minici
sto idat so goli stomaci
sto imaat dolgi kosi
sto ne se zabuleni
sto se lesni zenski...
што ви пречат па сега долгите коси:nesvest: а како да бидеме забулени на нас верата не ни налага тоа ни не сме муслиманкиme nerviraat sto nosat minici
sto idat so goli stomaci
sto imaat dolgi kosi
sto ne se zabuleni
sto se lesni zenski...
А бе прекрасни сме, ама нозе болат и не можеш ко човек да играш.me nervira shto nemozam da gi svatam. tolku se glupi a sepak komlicirani. me nervira sto 90% se isti. me nervira sto glumat ludilo. me nervira sto sakaat da trckash po niv.i najmnogu od se me nervira sto nosat edni kako baletanki, mnogu se losi, devojki imate stikli, prekrasni ste vo niv. me nervira koa se ligavat. me nervira koa cackaat kosa 24/7. ama so da pravi covek, pak si gi sakam.
Патики девојко, патики. Ни штикла ни балетанка, само патиче на девојче, за меракА бе прекрасни сме,ама нозе болат и неможеш ко човек да играш.
Златни балетанки!
-e bas ova me nervira .kontradiktorno vo sekoj pogled .ne sakas minic a sexi e da nosime minic taka izgledame poatraktivni.istoto vazi iza stomak obozavate goli stomaci i plus i pirs da ima na nego ,a od druga strana mrazite.a ova so kosava i samiivie ne mi vleguva vo glava ne znam sto da ti recam:helou:me nerviraat sto nosat minici
sto idat so goli stomaci
sto imaat dolgi kosi
sto ne se zabuleni
sto se lesni zenski...
Pa sg, ako te tebe snasla takva tragedija ne mora da znaci deka su svi takvi :baeh:nervira me sto su inalivi kako magare na most! idi dokazi gi nesto-tvrdoglavi i promenlivi -100% nesvatlivi! od zensku glavu nesto poslozeno nema a nema ni da ima jbg ama aj popustamo:wink: kakvi su takvi su nasi su:back: