@Lester Freamon не остана тема муце кај шо ги немаш гомнава расфрлано дека ќе си одиш во Австралија и дека не те чини државава
да не се налутиш, се зафркавам
Иначе, можам да го разберам него а и мои другари шо се Скопје со 700+ евра плата. Замисли стануваш сабајле во твојот стан земен со сомнителна квадратура пошто на некој, да не го именувам кој, му текнало да ти крати некој квадрат и да се праи циган. Отвораш прозорец и мирисаш канцероген воздух пошто на некој, нема да го именувам, не му се клаваат филтри на оџаците и ги пали гомната од Косово. Земаш колата и на самото излегување од гаража, пропаѓаш во шахта, пошто на водовод не му се работи на тоа стоката алкохоличарска. Возиш низ град и за малце не те собира мерцедес г класа со 200 шо лета да не именувам од кого. Одиш на работа, го пиеш првото кафе и отвораш на тиме.мк. Читаш наслов монолог дека реџепи си рекол самиот себеси" Кастриот, ти одлучуваш за државава". Жими се, долина на волците сме напраени. Па не да ми даваат 2000 евра, 200.000 евра нека ми даваат не останувам овде. Во Прилеп сме останати уште 2-3 ретарди и вепешина, шо не ни текна порано да извајме документи. Не можам да замислам на овие шо се познати доктори, спортисти итн како успеваат да живеат во своето бабуле и да се праат ќори на гомнава околу нив. Не можи бе да си нормална личност и да речиш ми чини државава, си го гледам курот и сл, ако не за себе тогаш барем за децата свои. Страшно.