Што ве насмеа денес?

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Една постара (доста постара) жена по улица читаше весник, и ми се сврте и ми викат: пази се дечко низ градов ПЕДЕРЛАНА имат... :kesa:

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
жииива вистина :pos:

--- надополнето: 7 јануари 2012 во 10:53 ---
:pos::pos::pos::ROFLMAO::LOL:

Улаза наркоман у цркву и му вика на попа:
- Кај си бе нинџа, добро ти станче, само постери су ти нешто стари!

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Здраво јас сум твојот мобилен само сакав да излезам од џеп пошо јајцата ти мирисаат ненормално, да не ти умрел курот ај види жити се, фала однапред :icon_lol:
:pos::pos:

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Halo, policija? Mastan mi burek!:pos:

"Ljudi često zovu da bi izvređali političare, požalili se na uslove u kojima žive, decu koja su se odselila, nemanje drva za ogrev", priča zamenik šefa smene u KOC-u Zoran Stanković.

Stanar zgrade u Ulici dr Ivana Ribara pozvao je policiju da mu donese alkometar, kako bi ženi dokazao da nije pijan.

Operateri su primili i poziv mušterije mesare na Bežaniji, koja je prijavilla da ga je radnik gađao svinjskom plećkom i čvarcima.

Uplašeni komšija iz stana na Savskom vencu pozvao je 92 da prijavi buku i zapomaganje iz susednog stana, ali policajci su utvrdili da je komšinica zapravo usisavala tepih i pevala.:pos:

http://smjeh-je-besplatan.blogspot.com/2011/01/halo-policija-mastan-mi-burek.html

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
За лепршав од’ и сјај во очите користете козметика HEINEKEN :P

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Девојче го моли татка си да и’ направи костим „канаринка„ за училишната приредба :

фото од костумот канаринка:

Ноооооо, тука таткото сфаќа дека костимот канаринeц не е најстрашното нешто што некој родител можел да направи за своето дете.

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
ме замисли дали навистина оваа е женско или,,,,?!:eek:

Kajgana Shop

На врв Bottom