Што ве насмеа денес?

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Баба ми, закон жена е. Пиеме кафе со братучетка ми. телевизорот пуштен беше и имаше една девојка така со поголеми гради, и баба ми коментира, на оваа само едната града и тежи 2,5 кг.:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: Цел ден се смеам кога ќе ми текне на тоа.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
новиот дечко на Џенифер Лопез е од Србија:pos:

--- надополнето: 20 декември 2011 во 20:50 ---

:sick::tapp::facepalm:
--- надополнето: 20 декември 2011 во 20:51 ---

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Македонија НАПРЕДУВА! :pos:

Македонија под уставно име денеска воспостави дипломатски односи со Намибија. Намибија е 133-тата земја која официјално го призна уставното име на Република Македонија.
- Република Македонија и Република Намибија денеска попладне во Њујорк воспоставија дипломатски односи на амбасадорско ниво под уставното име на нашата држава. Амбасадорите на двете земји при Обединетите нации, Пајо Авировиќ и Вилфрид Емвула, го потпишаа Заедничкото соопштение, кое што понатаму, согласно протоколот на ОН ќе биде дистрибуирано до сите земји членки.
Односите меѓу двете држави, ќе се развиваат согласно принципите на заемно почитување, пријателство, немешање во внатрешните работи, како и признавање на територијалниот интегритет и суверенитет на двете земји. Воедно, со овој чин, се отвараат широки можности за продлабочување на соработката меѓу Македонија и Намибија во сите области од заеднички интерес.

Влада на Република Македонија

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Успешната влада на чело со Месијата Вселенски и Изван Простора
град: ПРNЛЕП

Kajgana Shop

На врв Bottom