- Член од
- 10 февруари 2010
- Мислења
- 868
- Поени од реакции
- 342
Во МКД некој го користи терминот „Тврд“?Кога ќе ми бутне рака у панталони, ќе го фати, и ќе ми рече: "Уфф , колку ти е тврд" .
Во МКД некој го користи терминот „Тврд“?Кога ќе ми бутне рака у панталони, ќе го фати, и ќе ми рече: "Уфф , колку ти е тврд" .
Само масоните.Во МКД некој го користи терминот „Тврд“?
ГлумиЕбаго да ви кажам утре-другиден да го искористите то. А и зависи од жената најмногу, за шо ја бива и како ја бива.
да лижам додека вришти гласно
Гајле ми е, ја сум попален.Глуми
Јас да ти кажамГајле ми е, ја сум попален.
Ако де, и да го прај за ефект то значи дека мерако сака да ти го напрај и да те загреј за наредниот стадиум. Ништо лошо, баш напротив, уште повеќе за респект.Јас да ти кажам
Razmisli brat.. ako te laze za orgazam sto ostanuva za drugo? Sledno ke ispadne deka stvarno ne ti e golem. I slicnimite muabeti.Ако де, и да го прај за ефект то значи дека мерако сака да ти го напрај и да те загреј за наредниот стадиум. Ништо лошо, баш напротив, уште повеќе за респект.
Ам ако е за така речи и нека ти одглуми оргазам без да ја допреш, сигурно добра претстава ќе добиеш Следна етапа ти седнат на фотеља гледаш шоу.Ако де, и да го прај за ефект то значи дека мерако сака да ти го напрај и да те загреј за наредниот стадиум. Ништо лошо, баш напротив, уште повеќе за респект.