Што ве иритира кај луѓето?

Член од
22 април 2010
Мислења
98
Поени од реакции
8
Некои кои се прават најубави и најпаметни и си мислат дека се во центар внимание...или тоа со "прчење уста" ...уффф премногу ги има...

A

Antigona

Гостин
Ме иритира кога некој ме лаже и во очи ме гледа. А и не мора во очи да ме гледа , а да лаже ,,,, пак ќе ме иритира тоа

Член од
22 септември 2010
Мислења
130
Поени од реакции
27
Лажговци, лицемери, самозаљубени, паметњаковци... итн итн

C

Cool Hand Luke

Гостин
Тешки медиокритети самоуверени со својата полувистина и црно бело гледање на работите.
А ме нервираат некои понапредни кои се спуштаат на медиокритетко ниво бидејќи таму им е безбедно.

Tired..

of fаke fаces
Член од
16 октомври 2010
Мислења
150
Поени од реакции
19
.. Лажење, лигавење, цимолење, глупавоо однесување за да привлечат нечие вниманиее, искоритување , кажување "Te сакам" на секојј втор, неискреност, непостојаност, завидливост, нечесност, дволичност ...

Член од
22 ноември 2008
Мислења
596
Поени од реакции
99
Што не можат да ја поднесат туѓата среќа. Ако некој е поуспешен од нив, го гледаат како соперник а не како мотив и тие да бидат успешни. Ме иритираат лицемерни луѓе кои глумат и секогаш имаат некоја цел со се што прават односно некаква корист. А најмногу ме иритираат песимисти и постојано негативни луѓе кои само се жалат и шират негативна енергија!

Член од
25 септември 2009
Мислења
91
Поени од реакции
10
Ме иритираат луѓе што не знаат да почитуваат туѓо мислење, нека не го прифаќаат но нека покажат малце почит кон друѓите. Одозгора па и толку се убедени дека се најпаметни и дека нивното мислеље е најправилно.

На секој во сешто ќе му се најде маана а тие самите не се погледнат прво.:tapp:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ме иритираат луѓе што не знаат да почитуваат туѓо мислење, нека не го прифаќаат но нека покажат малце почит кон друѓите. Одозгора па и толку се убедени дека се најпаметни и дека нивното мислеље е најправилно.

А таман сакав да го пишам ова...:) И моето мислење е тука некаде, ме нервираат сезнајковци, ако нешто знам, а друг не знае ќе му покажам нема да го исмевам макар се работело за ситница. А ова нашава земјичка си врие од такви луѓе кои знаат се. Очигледно многумина потфрлија во меѓусебната комуникација која се состои во тоа да го ислушаш другиот.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

Колку само си во грешка. Врска немаш што збориш. :)

Во последно време ме иритира stubborn егоизам и кога знае дека греши. И подбивањето на работите кои не ги разбираат. Тоа најчесто се работи попаметни од нив самите.

И да. Ме потсети Ладна Рака Кромид. Пензионери. И карактерно и по функција.

Г

Господ

Гостин
Не гледајте ја раската во окото на твојот ближен, туку гледајте ја гредата во сопственото око!:icon_lol:
Јас на никој не му замерувам што е убав кога знам дека јас сум најубав :pipi:
archbishop_stefan.jpg

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Кењање против националните празници и недоволното познавање зошто ги славиме.

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Ме иритираат многу љубопитни луѓе кои не смеат а да не знаат шо ти се дешава.
После, ме иритираат само оние сезнајковци кои се јаки само на зборови, у суштина ги применуваат истите грешки кои претходно ги плукаат.
ЛИЖИГЗ-луѓе, ако можам да ги наречам луѓе. Или од корист, слично му доаѓа. Трагично е што сеповеќе ги има. Па, добро, знаеме дека секој си го гледа својот интерес, али не мора да се улизуваат и да газат на нивните човечки вредности ( што ги немаат)
Ме иритираат луѓе што функционираат само ако се во центар на внимание. Вриштење, дерење, кажување глупи финти, и давање глупи факти. Лошо.
Ме имитира лицемерие. Маче, сонце, мило а позади грб којзнае со какви поими те споредува.

Kajgana Shop

На врв Bottom