I
Iblis
Гостин
Доаѓаш?па јас ќе барам да ме спаси некој од тука не сакам од вишок да бидам, да ви светам.
Доаѓаш?па јас ќе барам да ме спаси некој од тука не сакам од вишок да бидам, да ви светам.
даДоаѓаш?
Ама пази тие двајца лубовџии за овие две девојчиња може да те стрелаат , + не знаеш ти јас и педерчето кои гангстери смеЌе ги оставам двајцата љубовџии во лифтот да си играат покер, а девојките ќе ги земам со мене, ако им е по ќејф може и на плажа.
дада точно е ова шо ти го кажа педерчето...Ама пази тие двајца лубовџии за овие две девојчиња може да те стрелаат , + не знаеш ти јас и педерчето кои гангстери сме
Океј маче коа ќе испаднеме ќе се тушираме оти многу испотени ќе бидеме знаеш загушно е во лифтот заглавен толку време ...за тоа време ќе играме зуски на ќарЌе здосади веќе соблечи се облечи се! Нема соблакање крај! Одлуката е донесена. Ќе играме на буква на буква :p
Ај ај не го видов тоа со тушот и соблакањето и бањањето и светењето ...........ништо од тоааа..не бидете некултурни :p
Brothers make love not war, за да не ве искршамАма пази тие двајца лубовџии за овие две девојчиња може да те стрелаат , + не знаеш ти јас и педерчето кои гангстери сме
Дај тагнете не мене и Тами на сликава , јас баш вакви патики иам а се кладам дека и она вакви штикли има
Неам , ама ако немаш ни ти ќе ти купамМоже и вакви штикли имаш а? :p