Што би направиле со членот над вас ако се заглавите во лифт

• Tαммι •

Гостин
Ќе здосади веќе соблечи се облечи се! Нема соблакање крај! Одлуката е донесена. Ќе играме на буква на буква :p
Ај ај не го видов тоа со тушот и соблакањето и бањањето и светењето ...........ништо од тоааа..не бидете некултурни :p

T

Torchyrus

Гостин
Ќе ги оставам двајцата љубовџии во лифтот да си играат покер, а девојките ќе ги земам со мене, ако им е по ќејф може и на плажа.
Ама пази тие двајца лубовџии за овие две девојчиња може да те стрелаат , + не знаеш ти јас и педерчето кои гангстери сме :)

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
186
Ама пази тие двајца лубовџии за овие две девојчиња може да те стрелаат , + не знаеш ти јас и педерчето кои гангстери сме :)
дада точно е ова шо ти го кажа педерчето... :)

T

Torchyrus

Гостин
Ќе здосади веќе соблечи се облечи се! Нема соблакање крај! Одлуката е донесена. Ќе играме на буква на буква :p
Ај ај не го видов тоа со тушот и соблакањето и бањањето и светењето ...........ништо од тоааа..не бидете некултурни :p
Океј маче коа ќе испаднеме ќе се тушираме оти многу испотени ќе бидеме знаеш загушно е во лифтот заглавен толку време ...за тоа време ќе играме зуски на ќар :)

• Tαммι •

Гостин
Кажи им Џи..не е убаво соблечени да седиме не е културно... и немој Паранормал да бидеш толку опасен ќе не исплашиш па сам ќе треба да седиш во лифт
Лош план лош..ај ај да ја имаш само среќата да се заглавиш во лифт со мене..Има да ти го дотерам паметот :p:ROFLMAO:

• Tαммι •

Гостин
Може и вакви штикли имаш а? :p
И јас се кладам дека девојката, му трга ѓубренце на типов од маичката :D

T

Torchyrus

Гостин
Може и вакви штикли имаш а? :p
Неам , ама ако немаш ни ти ќе ти купам :)
Иначе ајде бај бај одам јас да се туширам па да се спремам за фудбал , чаоосс се читкаме вечерва и немој Тамито да ми го задевате оти готови сте :) :**

• Tαммι •

Гостин
Чаооооо.....ти ќе играш фудбал или ќе гледаш? :D ако играш еден гол за мене ;) Така така ..кажи им да не ме закачаат :p.......
Иначе за Довичински..ќе те гушнам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom