Што би направиле кога 24 часа би биле невидливи?

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.905
Поени од реакции
11.246
Paa prvo sto mi teknuva vo momentov ke se svercam do Grcija i ke probam da ja smestam vo ludnica dora bakojani ako ne uspeam vo toa bi ja zaklucil vo podrum dur traat pregovorite za imevo:) Ima miljarda raboti sto bi napravil ama ova sega mi dojde kako primarno :)

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Колку идеи имам сега.

2 клучни моменти.
- Шлепање во авион до Букурешт
- Мистериозна смрт на многу политичари

KL0$AR

I SEE DEAD PEOPLE
Член од
8 јануари 2008
Мислења
343
Поени од реакции
9
Ке одам таму дека шо ке држат говор караманлис и бакојани,и само шо ке изустат нешто,им го турам у уста
и на крај од говорот...ке ги испрскам и двајцата:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
ке им отидам дома на професорите од школо да ги исплашам малку:pos:за да не се занесуваат многу

КиреМали 1911

Модератор Неимар
Член од
23 јуни 2007
Мислења
1.313
Поени од реакции
223
Ќе одам прво и ке ја гледам кај шо спие, па утрината ќе ја погалам за косичка за да ја разбудам (секако, нема да знае дека сум јас), и ќе и ја видам нејзината насмеана фацичка кога се буди. И после, ќе одам сегде кај шо ќе оди таа, и ќе и го чувам грбот, и ќе и шепотам дека ја сакам...

Љупка

CLAW
Член од
30 јули 2008
Мислења
69
Поени од реакции
5
bi napravila mnogu raboti , prvo ke si napraam spisok da ne zaboravam nesto i posle ke si trgnam na rabota...:pos2:

Член од
28 јануари 2009
Мислења
238
Поени од реакции
37
Па многу работи бар ке откријам некој нејасни ситуации
па после идме до банка да подигнам малце кеш
а остатокот од времето ќе се глеам у огледало:pos2::pos2::pos2:

Член од
7 јануари 2009
Мислења
406
Поени од реакции
8
Ќе наминам во неколку банки најверојатно и на некои луѓе ќе им дојде по некој шамар од ведро небо:zlo:

S

smart ass

Гостин
ммммм.........па ке украдам едно 5..6 000 000 евра :vozbud::vozbud:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
Prvo ke ukradam edna "pristojna" suma pari, koja ke mi bide dovolna da ziveam cel zivot kako sto sakam, posle ke vidam koj od drustvoto sto zbori za mene.

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Да би била невидлива најверојатно би сакала да ѕирнам насекаде по малку:kesa: ама некои работи подобро да не се знаат така да убаво ми е и вака видлива :)

Kajgana Shop

На врв Bottom