Што би направиле кога 24 часа би биле невидливи?

M

M del Mar

Гостин
ке ги посетам повеќето личности и ќе видам што мислат за мене...
иии би ограбила исто така банка хххх

Член од
28 март 2006
Мислења
17.904
Поени од реакции
12.456
Би почекал да поминат 24 часа, лоша работа никој да не те приметува.

Qwerty!

Knowledge is power:O
Член од
28 јуни 2008
Мислења
803
Поени од реакции
11
би уграбил некоја банка и после би почекал да ми помине невидливоста

N

navivacka

Гостин
Многу работи сакам да сторам,но нема да имам време бе толку:)

Ако бирам:Би отишла да го видам,да видам што прави,со кого е...

Член од
8 октомври 2009
Мислења
312
Поени од реакции
153
bi gi plasela onie sto me nerviraat :zlo: bi kradela predmeti iii red mn drugi gluposti kako bi napravila budala od covek:icon_bigg:icon_bigg

--N-SOUND--

Street Dragster
Член од
22 февруари 2009
Мислења
252
Поени од реакции
6
да ги посетам најдобрите фуфици коа се бањаат!:vozbud::drk:

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
би го бомбадирал цел парламент и сите грчки бугарски амбасади:toe: се разбира и америчката :vozbud:

Член од
24 јануари 2009
Мислења
229
Поени од реакции
15
Ќе ограбам банка и ке ги направам богати сите што ги сакам. Џабе парите ако уживам сам во нив, нека биде општа веселба, само така ке има добра атмосфера:wink:

Би ја гледал што прави мојата омилена женска персона, баш ме интересира како го поминува секојдневието. Пази нека и згреши некој, ке направам да помисли дека господ слегол и го тепа и му скока на фаца:smir:и нека не биде важна...

И за на крај,список и ликвидација на сите домашни и странски кодоши и лигуши,да видат како мава ељбете детето во нервоза и какви последици ке имаат кога ја чепкаат мајка Македонија и нејзините Македонци:salut:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
во моментов не ми требаат 24 туку едно саат два за да ги најдам прашањата за колоквиум оти не ми се учииии
Кој сака да го частам 22 саати?

?

..........

Гостин
Ќе украдам пари цело време ке го искористам за крадење пари:toe:

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Па бидејќи сум фанатик по комјутери и комјутерски делови прво што ќе напраам ќе смислам чаре да ограбам нешто и да земам пари за купам делови за комјутерот,а втора работа како и секое машко ќе гледам женски:)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.048
Поени од реакции
6.074
Ќе ограбам банка, ќе зеам некој ѕверско ПЦ, и на крај ќе одам кај Меган Фокс, А успат како шо кажа Шварценегер ќе глеам женски.

Член од
26 декември 2008
Мислења
70
Поени од реакции
7
ако бев невидлива че се качеф на авион,че појдеф во америка и тамн че станеф видлива и че почнеф да ги барам познативе да си земам автограми... после кефој цела.. xD

Kajgana Shop

На врв Bottom