What the fuck?!Da, jas se izvinuvam ne se doizjasniv dovolno ... mislev "siluvana niz detska igra", siluvana vo ranite godini na detstvoto od nejzinite drugari, pogolemi od nea, od sprotivniot pol, i kako ke reagirate vie ako taa tajna ja doznaete podocna? Mozebi zvuci cudno, no nazad nema :/
Ќе ја прашам исто како и тебе, знае некој друг за ова?Da, jas se izvinuvam ne se doizjasniv dovolno ... mislev "siluvana niz detska igra", siluvana vo ranite godini na detstvoto od nejzinite drugari, pogolemi od nea, od sprotivniot pol, i kako ke reagirate vie ako taa tajna ja doznaete podocna? Mozebi zvuci cudno, no nazad nema :/
Нема ништо чудно, се работи за недоразбирање. Ако нема пријава до сторителите, нема криминал, значи дека таа се согласила да има однос со него/нив сите, и не била силувана.Da, jas se izvinuvam ne se doizjasniv dovolno ... mislev "siluvana niz detska igra", siluvana vo ranite godini na detstvoto od nejzinite drugari, pogolemi od nea, od sprotivniot pol, i kako ke reagirate vie ako taa tajna ja doznaete podocna? Mozebi zvuci cudno, no nazad nema :/
kazav siluvana vo ranite godini od detstvoto,Чекајте бе луѓе нека објасни obicna&sexy што мисли под siluvana niz "detska igra".
Какво е тоа силување низ детска игра од постар пријател?kazav siluvana vo ranite godini od detstvoto,
Не заебавај, девојката рече дека се работи за раните години од детството, како може девојче од 5-6 години да се согласи да има однос со некој?Нема ништо чудно, се работи за недоразбирање. Ако нема пријава до сторителите, нема криминал, значи дека таа се согласила да има однос со него/нив сите, и не била силувана.
E така зашто тука малце забегаа од правата тема.kazav siluvana vo ranite godini od detstvoto,
Кои рани години? 5-6, не зае*авај, Мачорке. Децата на тие години ако помислиле на сексуални активности, тоа е по неодговорноста на родителите само. Јас немам повеќе што да мислам тука, се` е измислено.Не заебавај, девојката рече дека се работи за раните години од детството, како може девојче од 5-6 години да се согласи да има однос со некој?
Абе човек, девојчево што било силувано било на тие години, тие што ја силувале биле постари.Кои рани години? 5-6, не зае*авај, Мачорке. Децата на тие години ако помислиле на сексуални активности, тоа е по неодговорноста на росителите само. Јас немам повеќе што да мислам тука, се` е измислено.