Што ако вашата партнерка била силувана?

Член од
20 август 2011
Мислења
12
Поени од реакции
5
Чекајте бе луѓе нека објасни obicna&sexy што мисли под siluvana niz "detska igra".

Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
Темава е фиктивна.
Се знае кои се силуваат, ороспиите и оние кои се облекуваат провокативно.
Мојата женска е секогаш прибрана, косата во репче со шамија на главата, и сукња до под колена.[/quote
epa sega ne barav mislenje za tvojata zenska, ne znaci deka taa ne se ebi so drug, i deka e svetica ako e non stop vo uzvratki i farmerki :)
Потполно се согласувам пошо има мн добри глумици. но не сакам сега да ти давам причини да не и веруваш на женска ти. ;)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Da, jas se izvinuvam ne se doizjasniv dovolno ... mislev "siluvana niz detska igra", siluvana vo ranite godini na detstvoto od nejzinite drugari, pogolemi od nea, od sprotivniot pol, i kako ke reagirate vie ako taa tajna ja doznaete podocna? Mozebi zvuci cudno, no nazad nema :/
What the fuck?! o_O

Чек, ШТО? Што има да реагирам бе?! Не е самата крива за тоа па сеа мис...заеби. Нема ќар од дискусија.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Da, jas se izvinuvam ne se doizjasniv dovolno ... mislev "siluvana niz detska igra", siluvana vo ranite godini na detstvoto od nejzinite drugari, pogolemi od nea, od sprotivniot pol, i kako ke reagirate vie ako taa tajna ja doznaete podocna? Mozebi zvuci cudno, no nazad nema :/
Ќе ја прашам исто како и тебе, знае некој друг за ова?

T

Tetro

Гостин
Нема ништо чудно, се работи за недоразбирање. Ако нема пријава до сторителите, нема криминал, значи дека таа се согласила да има однос со него/нив сите, и не била силувана.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Нема ништо чудно, се работи за недоразбирање. Ако нема пријава до сторителите, нема криминал, значи дека таа се согласила да има однос со него/нив сите, и не била силувана.
Не заебавај, девојката рече дека се работи за раните години од детството, како може девојче од 5-6 години да се согласи да има однос со некој?

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
не не не, ја мислам Обична и Секси сака да каже дека низ игра имала секс, и подоцна се покајала, као размислила дека не требало така. Подоцна научила дека постои термин Сексуално силување, и она сега мисли дека тоа и се случило и нејзе.
Мое мислење Обична и Секси е дека не си била силувана, него само сексот не ти бил добар.

T

Tetro

Гостин
Не заебавај, девојката рече дека се работи за раните години од детството, како може девојче од 5-6 години да се согласи да има однос со некој?
Кои рани години? 5-6, не зае*авај, Мачорке. Децата на тие години ако помислиле на сексуални активности, тоа е по неодговорноста на родителите само. Јас немам повеќе што да мислам тука, се` е измислено.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Кои рани години? 5-6, не зае*авај, Мачорке. Децата на тие години ако помислиле на сексуални активности, тоа е по неодговорноста на росителите само. Јас немам повеќе што да мислам тука, се` е измислено.
Абе човек, девојчево што било силувано било на тие години, тие што ја силувале биле постари.
Според мене ова е класичен случај на педофилија, барем колку што го разбрав случајот.
Обична и секси, ако може да подобјасниш на што поточно мислеше, гледам почнаа разни недоразбирања да се јавуваат.

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Мислам дека премногу ја искомплицира темава. Можеше само да прашаш што би направиле ако дознаат дека партнерката им е силувана и толку.

Член од
20 август 2011
Мислења
12
Поени од реакции
5
Абе луѓе зар не гледате телевизија или на интернет па секој ден има случки со педофили низ светот што силуваат деца и млади, сетете се на случајот ‘‘ Fritzl case‘‘ на место е темава.

Kajgana Shop

На врв Bottom