Што ако вашата партнерка била силувана?

• Креатор на темата Креатор на темата obicna&sexy
  • Време на започнување Време на започнување
Чекајте бе луѓе нека објасни obicna&sexy што мисли под siluvana niz "detska igra".

Темава е фиктивна.
Се знае кои се силуваат, ороспиите и оние кои се облекуваат провокативно.
Мојата женска е секогаш прибрана, косата во репче со шамија на главата, и сукња до под колена.[/quote
epa sega ne barav mislenje za tvojata zenska, ne znaci deka taa ne se ebi so drug, i deka e svetica ako e non stop vo uzvratki i farmerki :)
Потполно се согласувам пошо има мн добри глумици. но не сакам сега да ти давам причини да не и веруваш на женска ти. ;)

Da, jas se izvinuvam ne se doizjasniv dovolno ... mislev "siluvana niz detska igra", siluvana vo ranite godini na detstvoto od nejzinite drugari, pogolemi od nea, od sprotivniot pol, i kako ke reagirate vie ako taa tajna ja doznaete podocna? Mozebi zvuci cudno, no nazad nema :/

What the fuck?! o.O

Чек, ШТО? Што има да реагирам бе?! Не е самата крива за тоа па сеа мис...заеби. Нема ќар од дискусија.

Da, jas se izvinuvam ne se doizjasniv dovolno ... mislev "siluvana niz detska igra", siluvana vo ranite godini na detstvoto od nejzinite drugari, pogolemi od nea, od sprotivniot pol, i kako ke reagirate vie ako taa tajna ja doznaete podocna? Mozebi zvuci cudno, no nazad nema :/

Ќе ја прашам исто како и тебе, знае некој друг за ова?

Нема ништо чудно, се работи за недоразбирање. Ако нема пријава до сторителите, нема криминал, значи дека таа се согласила да има однос со него/нив сите, и не била силувана.

Нема ништо чудно, се работи за недоразбирање. Ако нема пријава до сторителите, нема криминал, значи дека таа се согласила да има однос со него/нив сите, и не била силувана.

Не заебавај, девојката рече дека се работи за раните години од детството, како може девојче од 5-6 години да се согласи да има однос со некој?

не не не, ја мислам Обична и Секси сака да каже дека низ игра имала секс, и подоцна се покајала, као размислила дека не требало така. Подоцна научила дека постои термин Сексуално силување, и она сега мисли дека тоа и се случило и нејзе.
Мое мислење Обична и Секси е дека не си била силувана, него само сексот не ти бил добар.

Не заебавај, девојката рече дека се работи за раните години од детството, како може девојче од 5-6 години да се согласи да има однос со некој?
Кои рани години? 5-6, не зае*авај, Мачорке. Децата на тие години ако помислиле на сексуални активности, тоа е по неодговорноста на родителите само. Јас немам повеќе што да мислам тука, се` е измислено.

Кои рани години? 5-6, не зае*авај, Мачорке. Децата на тие години ако помислиле на сексуални активности, тоа е по неодговорноста на росителите само. Јас немам повеќе што да мислам тука, се` е измислено.

Абе човек, девојчево што било силувано било на тие години, тие што ја силувале биле постари.
Според мене ова е класичен случај на педофилија, барем колку што го разбрав случајот.
Обична и секси, ако може да подобјасниш на што поточно мислеше, гледам почнаа разни недоразбирања да се јавуваат.

Мислам дека премногу ја искомплицира темава. Можеше само да прашаш што би направиле ако дознаат дека партнерката им е силувана и толку.

Абе луѓе зар не гледате телевизија или на интернет па секој ден има случки со педофили низ светот што силуваат деца и млади, сетете се на случајот ‘‘ Fritzl case‘‘ на место е темава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom